Kızlar 27+3 haftalık hamileyim. Akademimizin gecesi vardı yoruldum. Gece uyurken naptım bilmiyorum pelvis kemiğinden (kasıktaki kemikler) , tam sol taraftan kütleme sesi ve acıya gözümü açtım. Dünden beri de ağrıyor. Doktorumuda aradım aama bir türlü denk gelmedik. Normal de kasık ağrım vardı. Otururken bile ağrıyo kasıklarım. Kalkarken zonkluyor, anca toparlıyorum kendimi, sonra yürüyebiliyorum. Kızımda maşallah çok hareketli hiç durmuyor. Bunları yaşayan var mı? Nedem olmuş olabilir ![]()
Ben de 27+6yım ve tamamen durum aynı. Oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum ve kemiklerimin hareketlerini hissediyorum resmen, yatarken de hareket edince aynı oluyo
Doktorum normal dedi 3 gün önce kontrolde ![]()
Yaa neden peki.![]()
Kız ve erkekte oda mı farklı oluyor. Dayanılmaz bir hal alıyor. Benim 2.gebeliğim. Oğlum da hiç birşey olmamıştı. Bu arttıkça artıyor. Aygül Sen 32 ye kadar iyi gelmişsin. Darısı Nahududu ile bize o zaman![]()
Bulantı benim oğlumda da oldu ama hiç ağrım olmamıştı. Bunda bulantı pek olmadı ama ağrı her geçen katlanarak devam ediyor. Sandalyeden kalkınca düzelip yürümeye başlamam 5 dkka sürüyor. ![]()
32 den selam
kendimi sezaryenden cikmis. Dikisleri agrimasin diye gulemeyenler kalkip oturamayanlat gibi hissediyorum. Sizinde ilk gebelik degil anladigim benim de degil. Ve inanilmaaaz fark var. Bu benim en en en zorlu gebeligim. Kask agrisi da gecmiyor. Kendinizi de zorladiysaniz ayaklarinizi dikin havaya birde ilik dus iyi geliyor. Benim erkek bebeim. Kusmam da abartisiz 6 ay surmustur. Ki diger gebeligimde yoktu. Ama yas gectikce de vucut artik ilk bebek gibi olmuyor. Erken dogum riski daha cok artiyor. Bide calisiyoruz bizi daha mahvediyor.
Sağlikla gelsin inşallah yakışıklı
Yaşın etkisi bencede var. Aşağıda taşıyorum sanırım. Mide bulantım ilk 3 aydan sonra yoktu. Şimdi geri geldi. Allah Yardımcımız olsun inşallah ![]()
![]()
![]()