Kasık ağrısı ve bebek hareket azlığı

Arkadaşlar merhaba 27 haftalık hamileyim 3 4 gündür kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyor ağlatıcak boyuta geliyor özellikle gece uykumdan uyandırıyor ağrılar birde bebeğim 2 3 4 gün öncesine göre 2 gündür daha az hareket ediyor eski kuvvetli hareketlerini hissetmiyorum sizce bu durum bu haftalarda normalmidir sırt bel kaburga ağrılarımı söylemiyorum bile belki onlar normaldir ama diğer şikayetlerim normal mi bu haftalarda bunu yaşayan varmi

Canım söylediğin şikayet ler illaki vardır ama o söylediğin ağlama derecesine getiren ağrı yı normal görmedim ben istersen bir doktor a gözük seni korkutmak istemem ama dayanilmayacak ağrılar varsa geciktirmeye gelmez Allah yardımcın olsun inşallah

2 Likes

Evet kasıklarım ağrıdı zaman sızlar derecesinde ağrıyor birde bebek iki gündür kuvvetli hareket etmeyince oda beni korkutuyor açıkçası acile gidip gözükmemde fayda var aklımda kalıcağına gidip muane oluyim içimde rahatlasın amin Allah razı olsun canm

Aynn git bir kontrol etsinler için rahatlamış olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Amin inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba gittiniz mi doktora inşallah bebişde sizde iyisinizdir

Merhabalar gittim çok şükür bebekte iyiymiş erken doğum riski varmış o yüzden kasık ağrıların oluyor dedi acildeki doktor

Niye erken doğum riski varmış peki ne sebep oluyor Muş

Benim 12 haftalıkken kanamam olmuştu progestan hap ve iğne kullanmıştım kanama alanı bitince bırakmıştım birde ben geçen sene Ağustos ayında hpv 18 tanısı üzerine leep işlemi ameliyatı oldum oda rahim kısalığına sebeb olduğunu için etki de edebilirmiş bide bunların üzerine gebelik şekeri var şekerim 307 kere çıkmıyor rabbim başka dert vermesin diyorum artık

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım zor ama inşallah geçecek canını sıkma :smiling_face_with_three_hearts:

Amin inşallah canım rabbim evlatlarımıza sağ salim kucaklarımıza almayın nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

1 Like