Kasik agrisi, bicak saplanir gibi

Kizlar 17+2 deyim. Sag kasigima bicak saplanir giibi agri girdi hatta tam kasikda degil gobegimin alti. Endiselenmelimiyim normaldir diye doktora gitmedim ama hareket ettikce aciyor

Magnezyum eksikliğide yapıyor ilaç kullanıyormusunuz acil birşey olduqunu sanmıyorum benim de oluyordu bi anda aqrıyla tam doqrulamıyordum ama qeçti dr kontrolünde söyleyin tabi

Ben de buna benzer bir ağrı yaşadığımda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim kasık ve karında olan ağrılar önemli

Magnezyum vermedi multivitmn verdi oda mide bulantisi yapiyor cok icemiyorum

İnsallah ciddi birsey yoktue enfeksiyon icin test yaptrsam iyi olacak

Bebek makat gelişli olabilir ben 25.haftaya gircem 12.haftadan beri kasığı geçtik vulva ağrısı çekiyorum resmen hala düzelmedi poposu aşağıda baskı yapıyo.

İkinci neden de idrar yolu enfeksiyonu olabilir bunlar olmayıp hormonlardan dolayı veya rahim genişlemesinden kaynaklı normal ağrılar olabilir.Bana doktorum soda iç magnezyumu ihmal etme dedi

Hersey sebebp olabilir bu agriya siz yinede doktorunuza danisin

Canım geçen gün aynı idim bende 17 olcam yarın usuttum ondan oldu lavaboya gittikten sonra bile nasıl sanciyordu ağrısından doktora gidecektim nerdeyse ama durdu şükür soğuktan oldu ayaklarini sıcak tut inşallah başka birşey değildir

Bende hebelilten önce bile her böyle şikayette bulunduğum da enfeksiyon kapmış oluyordum gebeliğimin ilk 4 ayını enfeksiyon ve kum dökmeyle geçirdim muhtemelen enfeksiyon kapmış olabilirsiniz sizde

Bende de o haftalar aynı şekilde sorun vardı kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi gece uyuyamiyordum magnezyum takviyesine başlattı doktorum iyi geldi