Kaset test pozıtıf

Merhaba kaset test pozıtıf kanda negatif adet uc gun gecıkme den yapmıştım adet sancım var olmuyorum ara ara kasık agrım bugun bes gun gecıkme kaset test yaptım var mı yok mu bakarken yok dıyorum sonra var gibi gelıyor şimdi size ilk yaptığım test atacağım sonra ıkıncı test yokken gozuktu kuruma dendı kuruma sarı dıye biliyorum. En soncusu bugun du tıroıd ve kıst detavı oldum kalmadı kıst kuculdu adet gecıkme yaşamadim tiroıd ılaca devam sızce pozıtıf doner mı

Benimde bu şekildeydi doktor gebelik yok dedi 3-4 hafta kadar bekledik sonra gittik tekrardan bebeğimizin kalp atışını duyduk bende biraz daha bekleyip tekrar kontrole gidin

Pazatesı 8 gün olacak adet olmazsam gıdecem kanda negatıf ilk gebelık bende böyledı bu ucuncu gebelık bıri kalbi durdu bırı bos gebelık ve bırdaha olmadı şimdi mucize dıyorum adet sancısı cekıp tık bıle yok kurumuş kaset test denk gelmedim

Umarım gönlüne göre olur

Neden o kadar kişi görüp bir cevap yok

En iyi kan testi ben bu testen 4 tane yapdim hepsi tek cizqi cikdi ama hemen kan testi verdim bir bakdim hamileyim

Halamın Kızındada 5 gün geçikmede Test negativ çıktı. 8 ci gün yaptığında silik pozitif çıktı. Var gibi görünüyor, benmde çok silik çıkmıştı 4 gün geçikmeyle. Umarım sağlıklı bi gebelik vardır canım, rabbim nasip eder.

Cevap icin tşk ederım bügün 6 gün ve yaptım sabah cıkmadı gec donlenme dıye ümit ediyorum ılk gebelıgım böle di inş ya 8 9 gecıkmede ogrenirim kuruma mi peki neden simdi cikmadi

Bazı kaset testler bozuk çıkabiliyor yada gebelik varken yok, yok iken var çıkabiliyor. Rabbim gönlüne göre versin sağlıkocağında tekrar kan ver pazartesi geç döllenme olabilir

Yarın doktor kadın dogum muane olcm hayırlısı 7 gecikme bugun

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? Adetime 10 gün kala ilişkiden 7 gün sonra iki tane test yaptım. Böyle çıktı şübhelendim. Sonra adetime 7 gün kala akşam test yaptım ilk 10/15 dakikada silik çıktı ama tam belli değildi. Böyle erken dönemde sabah idrarıylamı yapmak gerekir gebelik testlerini? Yoksa buharlanma cizgisimi yaptığım iki test? Bilemiyorum boş boşuna stress yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :pink_heart: :sparkles: :rose:

canım bebiş var gibi görünüyor Rabbim sağlıklı evlat versin. Azıcık bekle iyice büyüsün ya da kan ver doktora geç gidersin kalp atışını duymaya kesesini görmeye. :heart::face_with_peeking_eye:

Banamı söylediniz acaba? Çok teşekkür ederim canım. İnşallah öyle yapıcam​:rose::heart_eyes:

Evet en son atan sensin sana yazmıştım