Kızlar selam. Ben daha 2 aylık hamişim. Kilom aynı ama göbeğim yusyuvarlak oldu ve belli oluyor. Anlamadım bu normal mi. Çatlaklarım da oluşmaya başladı göbek çevremde. Daha çok erken değil mi
2 ci ayda çatlak oluşmasını hiç görmemiş ve duymamışım.Benim karnım 5,6 aydan sonra belirginleşti
Benim karnım 4 - 5 ay arasında çıkmıştı. Çatlaklarım da bu süre zarfında hafif oluşmaya başlamıştı. Çatlakları önlemek için düzenli su tüketiyorum.
Dün fark ettim canım bende şok oldum görünce. Moralim bozuldu biraz
Bende su içiyorum bol bol ama cildim normalde de çok kuru
Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin.
Teşekkür ederim canım
Rica ederim
Benim ölen oğlumda 5 aylıkti karnım çıkmamıştı çatlaklık olmamıştı
Ama maalesef kaybettim oğlumu
24-25 haftadan sonra çıktı karnım 🪻
Benım 20 haftalık daha cok küçük kac haftalık çıkıyor acaba ılk gebelim
Of sanırım çatlağınız çok olacak bende 4- 5 ayımda sanırım başladj çatlamaya ,ve çok kötü çatlaklarım oldu,doğurdum ama ,çatlaklar öyle bir kötu halde ki ,moralim bozuk
Canım Su içince catlak olmaz sözüne inanmıyorum açıkcası, çünki benden çok su içen yoktu @Kader1
Ağlamak istiyorum
Başınız sağ olsun
Gaz şişkinliği oluyor ilk aylarda, ondandır
- Gebelik olduğundan 2. Ay çıktı (gebelik fazlalaştıkça erken çıkıyor
bende ağlamak gibi oluyorum bazenama kaplan desenleri bunlar çatlak değil diyorum,sakinleştiriyorum kendimi
Denildiği gibi gaz şişkinliği olabiliyor benimde göbeğim olmamasına rağmen ilk 2. ayımda çok çabuk çıktı hatta konu bile açmıştım bu şekilde şuan 5. ayıma girmek üzereyim normale döndü çok şükür
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Benim 3 gebeliğim geç çıktı ama Kişiden kişiye değişiyor o zaman