Karnınız ne zaman çıktı

Kızlar selam. Ben daha 2 aylık hamişim. Kilom aynı ama göbeğim yusyuvarlak oldu ve belli oluyor. Anlamadım bu normal mi. Çatlaklarım da oluşmaya başladı göbek çevremde. Daha çok erken değil mi :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

2 ci ayda çatlak oluşmasını hiç görmemiş ve duymamışım.Benim karnım 5,6 aydan sonra belirginleşti

Benim karnım 4 - 5 ay arasında çıkmıştı. Çatlaklarım da bu süre zarfında hafif oluşmaya başlamıştı. Çatlakları önlemek için düzenli su tüketiyorum.

1 Beğeni

Dün fark ettim canım bende şok oldum görünce. Moralim bozuldu biraz

1 Beğeni

Bende su içiyorum bol bol ama cildim normalde de çok kuru :unamused::smirk:

Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin.

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :tulip:

1 Beğeni

Rica ederim​:cherry_blossom:

Benim ölen oğlumda 5 aylıkti karnım çıkmamıştı çatlaklık olmamıştı:stuck_out_tongue_winking_eye:

Ama maalesef kaybettim oğlumu

24-25 haftadan sonra çıktı karnım :pregnant_woman:t2:🪻

Benım 20 haftalık daha cok küçük kac haftalık çıkıyor acaba ılk gebelim

Of sanırım çatlağınız çok olacak bende 4- 5 ayımda sanırım başladj çatlamaya ,ve çok kötü çatlaklarım oldu,doğurdum ama ,çatlaklar öyle bir kötu halde ki ,moralim bozuk :expressionless:

Canım Su içince catlak olmaz sözüne inanmıyorum açıkcası, çünki benden çok su içen yoktu​:expressionless: @Kader1

Ağlamak istiyorum :pensive:

1 Beğeni

Başınız sağ olsun :pensive:

Gaz şişkinliği oluyor ilk aylarda, ondandır :blush:

1 Beğeni
  1. Gebelik olduğundan 2. Ay çıktı (gebelik fazlalaştıkça erken çıkıyor​:smiling_face:
2 Beğeni

bende ağlamak gibi oluyorum bazen​:sob::sob:ama :sweat_smile:kaplan desenleri bunlar çatlak değil diyorum,sakinleştiriyorum kendimi :grin::grin::grin:

Denildiği gibi gaz şişkinliği olabiliyor benimde göbeğim olmamasına rağmen ilk 2. ayımda çok çabuk çıktı hatta konu bile açmıştım bu şekilde :joy: şuan 5. ayıma girmek üzereyim normale döndü çok şükür

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Benim 3 gebeliğim geç çıktı ama :hugs: Kişiden kişiye değişiyor o zaman :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni