Bişey degil ne zaman istersen
Eşim seviyor karnımı her gün. Çatlaklarım o kadar çok ki bacağımda beni çok rahatsız ediyor. Eşim de hamilesin tabi ki olacak böyle şeyler çok normal diyor. @Cici kendinizi lütfen kötü hissetmeyin ve eşinizle konuşup bu tavrını değiştirmesini söyleyin. Kırıldığınızı belirtin , hamilelik sürecinde herkeste olan şeyler bunlar ama eşinizin bu tavrı sizin vücudunuz gittikçe daha da değiştiği zaman daha çok üzülmenize sebep olacak baştan uyarmaniz gerektiğini düşünüyorum.
Benim eşimin şuan çok hoşuna gidiyor hatta sürekli ne zaman penguen gibi olcan elin yüzün ne zaman şişecek diye sorup duruyor
@Nergiz13 Seninki yine iyi benim polis imdat gibi 1,55 karnımda çok hızlı büyüyor daha 12 haftalığım ama 5 aylık gibi karnım yakında yokuş gördüm mü yuvarnıcam gibi
@Cici Vücudunuzu beğenmediğini açıkça dile getirdi mi size ? Belki karnınız büyüdüğü için zarar vermek korkusundan dolayı falan uzak duruyordur. Eğer açıkça dile getirdiyse siz de bunun normal olduğunu, geçici olduğunu ve doğumdan sonra zaten kilo vereceğinizi söyleyin. 'Bebeğimiz günden güne büyüyor ve ben bunu engelleyemem. Vücudumu beğenmiyor olabilirsin ama geçici bir durum bu, benim için de karnım büyüdükçe hareket etmesi zor. Böyle davranman/söylemen beni çok üzüyor ’ vs gibi cümlelerle onu da kırmadan kırıldığınızı anlatabilirsiniz. Sıkmayın canınızı Benim eşim de kalçamda selülitlerimi fark etmiş, o fark edene kadar ben fark etmemiştim. O gülerek tepki vererek söyledi bunu, ben de güldüm geçtim. Hani bazen hamilelik hormonlarından dolayı biz de yanlış anlayabiliriz. Belki sizde de öyle olmuştur. Benim de hiç çatlaklarım yok mesela ama kalçamda hafif selülit var. Bir de kilo alınca basen ve kalça aldı başını gitti, bu halimi de ben sevmiyorum mesela, çok da dile getiriyorum bunu. Eşiniz ne düşünürse düşünsün sonuçta ortak kararınızla bir çocuk dünyaya getiriyorsunuz siz, sizin elinizde olan bir durum değil yani bu
Bende catlak filan hic bisey yok sende neden çatlak var
İkimizde ay aydan hamileyiz
Memelerin büyük ya da küçük olması sütün az ya da çok geleceği anlamına gelmez ki
Eşim karnım çıktıkça iyi göbek yaptın sen hee diyip gülüyor ama tuhaf geliyor onlara tabiki bu durum nasıl dayanıyorsunuz diyor . Hareket etmesi vs tuhafına gidiyor .
Biz de göbeğim büyüdü daha da belirgin oldu diye mutlu olup seviniyoruz
tatlı oluyoz hem minik hem tombul
Şaka yapmıştm
Hıı tamam ben zaten genelde şakadan anlayan bi yanım yok
Benim eşim her gun işden gelende ilk karnima bakar cikdimi diye
Valla ben yeni öğrendim daha ultrasonda bile görmedik eşim ben Tv izlerken sürekli yanıma gelip tekmeliyor mu diyor ( gülerek şaka anlaminda) bende daha naptın ben bile hissetmiyorum diyorum hadi ya büyüsün artık hareket etsin diyor yemek yiyince artık daha fazla göbüşüm çıkıyor hemen elini karnıma koyup bugün biraz daha büyümüş diyor aşkım daha büyümez o yemek yediğim için diyorum anlamıyor yok yok büyüdü karnın diyor seviniyor sürekli gelip sarılıyor dokunuyor bende gülüyorum onun bu hallerine hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin İNŞALLAH ay duygulandım ya anlatırken benim kocam da büyümüş de baba olmuş ayyy
Hamilelikte oluyor,sende yokmu kızzz
Hiç üzülmeye gerek yok inan ki herşeyin başı sağlık bebeğin saglikli sihhatliyse gerisi halledilebilir düzelebilir eski haline rahatlikla gelebilirsin.Diger iki gebeligimde eşimde arada öyle takılıyordu hatta bazen tosun paşam diyordu Tatli tatlı takiliyordu.Bu gebelikte bebekle ilgili bazı sağlık sorunları yaşıyoruz diye hep moralimi yuksek tutmaya çalışıyor.Hergun gözume daha güzel gorunuyorsun diye iltifatlar yağdırıyor halbuki ben yine aynı tosun paşa
bende de çatlak patlak yok yus yuvarlak
14 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Hamilelikte göbek çizgisi linea nigra