Karnınız büyüdü diye eşinizin tepkisi nedir

Eşim vücudumu begenmiyo karnım var diye uzak duruyo sizdede öyle oluyomu

1 Beğeni

Neden?oyle yapiyor ki?
Doğru yapmiyor eşin .
Bu sözüne cevap olarak bir söz bulamadım gercekten.

Eşinle severkmi evləndin? @Cici

1 Beğeni

üzme kendini,olur böyle şeyler.Bence eşinle konuşmalısın bunu sonuçta ikinizin bebeğini taşıyorsun,bunun zorluklarını anlatarak,konuşmaya çalış hamile olduğmuz için de duygusalız fazla,bunun üstüne sana eşinle ilgili birşey spylemek istemiyorum ama sən ona anlat konuş onunla hamilelik sürecinde neler olduğu hakkında bence anlar seni

2 Beğeni

Yok ama şuan seviyorum

Karnın catladımı diye acaba oyle soylemiş

1 Beğeni

Eskiden fizigim çok iyidi şuan kalçalar bacaklar karnım çok fazla çirkin oldum bana bile böyle geliyo o söyleyince daha çok üzülüyorum

1 Beğeni

Benim karnim catlaklar yuzunden cok kötü oldu.
Eşim sadəcə şunu diyor ki (karnın ne kötü hale gelmiş)krem aldık niye surmuyorsun diyor.
Yani şükür ki başka bisey demiyor.
Sadece ben diyorum eşime ki (boyle oldum diye igreniyormusun benden artık? Hayır diyor niye oyle dusunueyim ki malum hamilesin.
Seninde esin kötü manada dememisdir .hamilesin diye sana dokunmuş sozu canım .:blush:hormonlar yuzunden merak etme.takm.a kafana

2 Beğeni

Olabilir galiba insan takıntılı olduğundan biraz abartabiliyo ama soyluyo napim eski halini istiyorum diyor

Hayır asla öyle düşünme , sonuçta bir can taşıyoruz her kes bunu anlayamaz takma kafana da bpyle şeyleri.Aksine güzel oluyoruz , ben severim tombul​:rofl:

2 Beğeni

Teşekürler :slightly_smiling_face::heart:

3 Beğeni

@Nergiz13 azerbaycanda seviyorlar :face_with_hand_over_mouth:turkler zayıf seviyor :rofl:

2 Beğeni

Takma kafana amaaan dogurduktan sonra fiziginle hava atarsın eşine :rofl::face_with_hand_over_mouth: oda lafınıngeri alır

1 Beğeni

Evet doğru Türkleri bilmemde benim kocam aşırı zayıf seviyo boyumuz. Aynı kilo alırsam ondan büyük görünüm diye bence​:rofl:

1 Beğeni

İnşallah zayıflarım

1 Beğeni

Bebegini kilo aldiricak besinler ye kendine kilo artiracak yiyeceklerden uzak dur :slightly_smiling_face:
Ama dogduktan sonra zayiflarsin :upside_down_face:havanı da atarsın eşine

1 Beğeni

Galiba ben kendime kilo aldıracak şeyler yiyorum :grin::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

O yüzden dikkat et :upside_down_face:

1 Beğeni

Napiyim de diyet felan mi yapiyim de
Sen de farkindaysan suan ikimizin bebegini
Tasiyorum karnimda de.
Hamile kalmadan onceki halimi sende cok iyi biliyorsun.
Dogum yapinca emzirince zaten istese kalmiycak
De.
Senin bana su durumda destek olman lazim de kostek degil.
Biraz anlayis bekliyorum de aksine guzellestin de.
Hamilelik ne kadar yakisti sana de.

4 Beğeni

Çabalarım :heart:

2 Beğeni

evet ya ben 56 oldum diye şikayetlenirken eşim yemeğimi fazla arttırıyor ye doyunca deyir adım yumru qalıb​:rofl::rofl:

1 Beğeni