Kızlar 37. Haftaya girdim bir kaç saattir karnım 5 dk bir sertleşiyor uzanık haldeyken doğum sinyali değildir dimi korkuyorum yavaştan ![]()
Uzanırken benmde sertleşiyor ama onun dışında bi ağrım yok. Adet sancısı gibi belden gelen ağrı vs gibi belirtilerin yokmu? 5 dakikada bir karnının sertleşmesi ilginç canm acaba sancın başladımı anlamıyorsun
Benim 30 dan beri karnım taş gibi oluyor şuan 35 oldum hLa öyle niye oluyor acaba
kız sen ne cabuk 35 hafta oldun bn daha 38 yeni oldum sanki birazdaha aramız vardı seninle yada ynlş hatırlıyorum, zaman ne cabuk geçiyor. 30 lu haftalarda bebekte büyüdüğü için pozisyon değiştirirken sertleşme hissederdim ama hemen geçerdi, Sancıyla gelen sertleşme farklı, şuan yalancı sancılar yokluyor ara ara onunla alakası yok yani cnkü bundan dahada şiddettli sancı ile karın sertleşmesi. Allah doğru zaman ve sağlıkla kavuştursun bizlerii![]()
Bir kaç gün adet sancısı gibi sancı çekmiştim nst de görünmüştü bi sorun yok demişlerdi ama dün gece karnım sürekli sertleşince korkmuştum ama şuanlık bişey yok beklemedeyiz ![]()
Braxton hicks kasılmaları diye geçiyor aslında bu haftalarımızda normal olarak geçiyor da insan korkmuyor değil