Karnımdan gelen “Çıt” sesi ☺️

Sizlerde bebek hareket ettiği zaman serçe parmak çıtlaması gibi ses duyuyor musunuz yoksa kafayı mı yedim :face_holding_back_tears: Araştırmalarıma göre kesin olmamakla beraber bebeğin eklem kemiklerinin sesiymiş.YouT’da bir doktorun videosundan öğrendim ne kadar doğru bilemiyorum ama düşüncesi bile çok tatlı:sparkling_heart::smiling_face:

3 Beğeni

Ben de ilk kez duydum bu düşünceyi ama olamaz diye de kesin konuşamıyorum tabi ki… Öyleyse çok güzel bir şey :blush:

2 Beğeni

Bennnn​:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: Bende hep annemlere bunu anlatmaya calisiyordumm inan​:grinning::joy: Ben anneme sanki kıpırdadıginda kemiklerinin sesi geliyor anne diyorum. Ola bilir diyor . Oyle diyip geciştiriyor beni belkide​:joy: Ama gercekten duyuyorum yaaa. Bende delirdigimi düşünmüşdüm. Ama cok şükür delirmemişmişim​:joy: @Zozo

1 Beğeni

Ben de ilk defa duydum ama hıçkirık sesi bile duyuluyor bu neden duyulmasın ki :sweat_smile:

2 Beğeni

Hahah bende eşim duyana kadar herkese anlatmaya çalışmıştım. Yalnız değiliz korkmayın :grin::grin:

1 Beğeni

Ayy keşke onu da duysam bende onu hiç duymadım :smiling_face: Anne olmak nasıl güzel bir mucize Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah :sparkling_heart:

2 Beğeni