Karnıma darbe

Arkadaşlar bugün sabah uyku sersemiyle kolum uyuşmuş bende kolum hareket etsin diye yukarı kaldirip aşağı indireyim derken göbeğime geldi o an kalktım ama acı falan hissetmedim ama bir şey olur mu içime dert oldu hareketlerini falan hissediyorum. 26 haftaligim

2 Beğeni

Yok kiz ne olacak :hugs::sweat_smile::heart:

Olmaz demi bildigin vurdum :sweat_smile:

1 Beğeni

Bir şey olmaz olmaz Ben bazen de tezgaha yaklaşırken birdenbire karnımı sert vuruyorum 35 artı 2 olduğum için bazen unutuyorum​:sweat_smile::blush:

1 Beğeni

Tamamdır içimi rahatlattiniz teşekkür ederim :heart_eyes: Sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah :pray::hugs:

1 Beğeni

Ay bende bugün balkon kapısıyla sandalye arasında sıkıştım zorlandım geçerken. Misafire koltuğu çeker misiniz de diyemedim. Benimde içime dert oldu karnım sıkıştı arada geçerken zorlandım bir şey oldu mu acaba :pleading_face:

1 Beğeni

Yok yok olmamıştır ben bildiğin vurdum o yüzden tedirgin oldum ama sen sıkıştırtırmışsın

1 Beğeni

Geçende doktor ultrason ile vurdu benim karnıma bebek uyansın diye onun kadar sert vurmuş olamazsin :joy:

1 Beğeni

Uyku sersemi ile vurdum ya bilemedim ama yani kendime kendime vurmam da komik gerçekten :sweat_smile: sabahtan beri aklıma takıldı sürekli uzandım… benimki de zaten bir anda hareketlendi tepikleri iyi vurdu canımı acidi diye düşündüm :rofl::rofl:

Doktor bile öyle yaptiysa artık hiçbir şeyden korkmuyorum ben​:rofl:

Zaten onu içinde bulunduğu sıvı koruyor dış darbelerden korkma canım :joy:

Geçen gün benimde karnıma bı anda futbol topu geldi bı an karnım assadan cikicak sandım ama şükür bişey olmadı o arada 34 haftaliktim​:hugs:

Tamam canım çok sağ ol doğru diyorsun aslında ama işte bir de takıntılı olunca hepten hamilelik zor oluyor

Allah korusun hepimizi canım Kolaylıklar diliyorum :smiling_face:

O derece diyorsun yani​:sweat_smile:

1 Beğeni

Yook canım bişey olmaz

1 Beğeni

Evet​:sweat_smile: cnm

Eger kanama agri yoksa hareketleri hissediyorsaniz tedirgin olmayin dua edin bende vurmustum dr gittim boyle dedi rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglikla kucagimiza alalim insallah

Yok şükür nasıl vurmuştunuz ki siz

Bende elimle arada sallıyorm hey uyuyo musun diye :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:sonra diyorum acaba zarar verdim mi. Bende bi de paranoya gibi oldu sokakta garip tipli adamlar görünce ya gelip karnıma vurursa diye tedirgin oluyorum. Adımlarım hızlanıyor ya da yol değiştiriyorum. Bebeğim tek ama göbeğim bayağı büyük. Saçma bişey ama şeytan dürtüyor :woozy_face::woozy_face::woozy_face: