Arkadaşlar bugün sabah uyku sersemiyle kolum uyuşmuş bende kolum hareket etsin diye yukarı kaldirip aşağı indireyim derken göbeğime geldi o an kalktım ama acı falan hissetmedim ama bir şey olur mu içime dert oldu hareketlerini falan hissediyorum. 26 haftaligim
Yok kiz ne olacak
Olmaz demi bildigin vurdum
Bir şey olmaz olmaz Ben bazen de tezgaha yaklaşırken birdenbire karnımı sert vuruyorum 35 artı 2 olduğum için bazen unutuyorum
Tamamdır içimi rahatlattiniz teşekkür ederim Sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah
Ay bende bugün balkon kapısıyla sandalye arasında sıkıştım zorlandım geçerken. Misafire koltuğu çeker misiniz de diyemedim. Benimde içime dert oldu karnım sıkıştı arada geçerken zorlandım bir şey oldu mu acaba
Yok yok olmamıştır ben bildiğin vurdum o yüzden tedirgin oldum ama sen sıkıştırtırmışsın
Geçende doktor ultrason ile vurdu benim karnıma bebek uyansın diye onun kadar sert vurmuş olamazsin
Uyku sersemi ile vurdum ya bilemedim ama yani kendime kendime vurmam da komik gerçekten sabahtan beri aklıma takıldı sürekli uzandım… benimki de zaten bir anda hareketlendi tepikleri iyi vurdu canımı acidi diye düşündüm
Doktor bile öyle yaptiysa artık hiçbir şeyden korkmuyorum ben
Zaten onu içinde bulunduğu sıvı koruyor dış darbelerden korkma canım
Geçen gün benimde karnıma bı anda futbol topu geldi bı an karnım assadan cikicak sandım ama şükür bişey olmadı o arada 34 haftaliktim
Tamam canım çok sağ ol doğru diyorsun aslında ama işte bir de takıntılı olunca hepten hamilelik zor oluyor
Allah korusun hepimizi canım Kolaylıklar diliyorum
O derece diyorsun yani
Yook canım bişey olmaz
Evet cnm
Eger kanama agri yoksa hareketleri hissediyorsaniz tedirgin olmayin dua edin bende vurmustum dr gittim boyle dedi rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglikla kucagimiza alalim insallah
Yok şükür nasıl vurmuştunuz ki siz
Bende elimle arada sallıyorm hey uyuyo musun diye sonra diyorum acaba zarar verdim mi. Bende bi de paranoya gibi oldu sokakta garip tipli adamlar görünce ya gelip karnıma vurursa diye tedirgin oluyorum. Adımlarım hızlanıyor ya da yol değiştiriyorum. Bebeğim tek ama göbeğim bayağı büyük. Saçma bişey ama şeytan dürtüyor