Merhaba kızlar biz 37+3 haftalık olduk bebişin karnı 3 hafta küçük çıkıyor ama doktorumuz bikaç haftadır takip edip bi sorun olmadığını söylüyor her kontrolde , hatta bu hafta dopler kontrolü de yaptı herşeyi iyi dedi karnı küçük olduğu için de kilosu da az çıkıyor haliyle mesela 3 gün önceki kontroldee kilosu 2850 idi normal sadece ince uzun bi bebek dedi benim canımı sıkan benim karnımda küçük gören inanmıyor 37 haftalık olduğuna, sinir oluyorum artık sanki bebek 2 kilo da doğsa 5 kilo da doğsa gelip bakacaklar yorum yapıp moralimi bozuyorlar
Canım boşver dili olan konuşur bende 32 haftadayim giden gelen bana diyor ikizsin niye bukdar gubegim var hareket etmiyorsun doğuramazsin saçma sapan şeyler işte hiç takms
Canım inan ben de aynı durumdayım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. 34+5 te 2 kilo 159 gram ve zayif bir bebek denildi. 36+5 te randevum var inşallah kilo almistir diye dua ediyorum. 34 e kadar her sey yolundaydi bir anda böyle oldu.
Ya işte bu milletin çok bilmişliği beni öldürüyor
Almıştır canım merak etme benimkide alıyor ama azar azar alıyor, 30. haftaya kadar herşey iyiydi sonra yavaşladı biraz genetik olarak düşünüyorum çünkü babamız cimnastikci ince uzun bende minyonum tosun çıkmasını beklemiyorum ama biraz ele gelir doğsa yine yeter bana sende üzülme ben kilo konusunda takılmıyorum sadece karnın küçük çocuk küçük bağlantısı kuruyorlar hemen ayar oluyorum sizene demi
Ben de minyon yapıdayım hatta bu yüzden doktorum gayet normal merak etme dedi ama işte senin dediğin gibi gereksiz insanlarin gereksiz yorumları canını sıkıyor insanın yalan değil yani. Çok ayıp gerçekten insanımız Çok düşüncesiz
Hemde nasıl canım demiyor bin bir acıyla taşıyor gelipte birde demorizme ediyorlar valah Allah’tan korkan uyle demez Allah yukarda biz neler çekiyoruz