Daha 4 aylığım ama karnım çok çıktı ilk gebeliğimde böyle olmamıştı erkek gebeliği olmasından mı kaynaklı acaba endişe ettim
Benimde öyle oldu. Kaynanam, için darmış ondan çıktı dedi. 3.aydayım yusyuvarlak oldu, dar tişört giyince lök diye çıkıyor
Benim 2.gebeliğim ilkinde bu kadar değildi insanlar hamile olduğumu anlamıyordu bile ama şimdi erkenden çıktı 4üm ama 6-7 aylık gibiyim
Ay bende öyle çok erken iç karnın çok mu dar deyip duruyorlar
Demekki içimiz dar bacım
İkizden şüpheleniyorum jdjssjjs
Bence erkek gebelik olmasindan kaynakli olabilir cunku erkek gebelikte gobek sivri oluyor
Masallah erkek bebeklerde boyle oluyor canim benim ki de cinsiyet erkek seninki gibi ayni
Ya konudan alakasız ama bi teori daha az önce karşıma çıktı cinsiyetiniz belli ise rica etsem sağ elinize bakar mısınıZ
Orta parmak ile işaret parmağı üst kızmı toöbul ise erkek orta parmak ve yüzük parmağı tombul ise kızmış
Ben parmak duymadim ama sivri gobek erkek diye duymustum ve benimki de o sekil cikiyor
Elinize bakar mısınız sağ elinize
Szde adet döneminde ağrı çkiyormusunz acaba 9 sene önce gbelik yaşadım hatırlamıyorum her regli döneminde adet olacakmış gbi ağrısını çekiyorm bnimki de 4 aylık oldu vajina batmasına kadar sizde de böyle mi doktor da yok muayene olcam
Aynen benimki de sivri. Bir de sol kasığım ağrımıştı o da erkek olunca oluyormuş
Evet bende de oldu oyle
Benimde sol kasgim çok ağrıdı erkekmis bebek
Sizin söyledikleriniz bende de var ama doktor kız dedi bende erkek hissediyorum
İlk ultrasonunu at bakim 8 haftalık varsa
Kaçıncı haftadasınız? Yanlış görmüş olabilir mi