Karnım çok çıktı henüz 4 aylığım

Daha 4 aylığım ama karnım çok çıktı ilk gebeliğimde böyle olmamıştı erkek gebeliği olmasından mı kaynaklı acaba endişe ettim :sweat_smile:

Benimde öyle oldu. Kaynanam, için darmış ondan çıktı dedi. 3.aydayım yusyuvarlak oldu, dar tişört giyince lök diye çıkıyor :melting_face:

Benim 2.gebeliğim ilkinde bu kadar değildi insanlar hamile olduğumu anlamıyordu bile ama şimdi erkenden çıktı 4üm ama 6-7 aylık gibiyim

Ay bende öyle çok erken iç karnın çok mu dar deyip duruyorlar :joy:

Demekki içimiz dar bacım​:rofl:

İkizden şüpheleniyorum jdjssjjs

1 Beğeni

Bence erkek gebelik olmasindan kaynakli olabilir cunku erkek gebelikte gobek sivri oluyor

Sivri değil ki top gibi :joy::joy:

3 Beğeni

Masallah erkek bebeklerde boyle oluyor canim benim ki de cinsiyet erkek seninki gibi ayni

1 Beğeni

Ya konudan alakasız ama bi teori daha az önce karşıma çıktı cinsiyetiniz belli ise rica etsem sağ elinize bakar mısınıZ

Orta parmak ile işaret parmağı üst kızmı toöbul ise erkek orta parmak ve yüzük parmağı tombul ise kızmış

1 Beğeni

Ben parmak duymadim ama sivri gobek erkek diye duymustum ve benimki de o sekil cikiyor

1 Beğeni

Elinize bakar mısınız sağ elinize

Szde adet döneminde ağrı çkiyormusunz acaba 9 sene önce gbelik yaşadım hatırlamıyorum her regli döneminde adet olacakmış gbi ağrısını çekiyorm bnimki de 4 aylık oldu vajina batmasına kadar sizde de böyle mi doktor da yok muayene olcam

Aynen benimki de sivri. Bir de sol kasığım ağrımıştı o da erkek olunca oluyormuş

1 Beğeni

Evet bende de oldu oyle

1 Beğeni

Benimde sol kasgim çok ağrıdı erkekmis bebek

1 Beğeni

Sizin söyledikleriniz bende de var ama doktor kız dedi bende erkek hissediyorum

1 Beğeni

İlk ultrasonunu at bakim 8 haftalık varsa

Kaçıncı haftadasınız? Yanlış görmüş olabilir mi :sweat_smile: