Ben birşey sormak istiyorum güzel anneler ben 16 haftalık hamileyim namaz kılıyorum karnım büyüdükten sonra sandalyede mi kılarım yoksa normal kılabilir miyim
Dinen sandalyede kılmak diye bir şey aslen yoktur derin araştırma ile de bu birçok kaynaktan doğrulanabilir oturur şekilde secdeye biraz daha fazla kafa eyerek kılınabilir
Teşekkür ederim dediğiniz gibi kılarım inşallah
Karnınız sizi zorlamiyor ise en güzeli normal kılmaktır zira normal zamana göre hamile hanımın kıldığı namaz daha ecirlidir eğer mecburi kılınması lazımsa başınızın degecegi bir tabure masa gibi bir şeyin de olması gerekir ki sandalyede pek fazla namazın farzlarini karsilamiyor takdir sizin ancak iyice araştırılmalı hasas bir konu ama dinimiz hiçbir şeyi zorlaştırmaz kolaylaştırır her türlü insan fıtratına hastaya hamileye yatalak hastalara gücü yetmeyenlere Rabbimiz kolaylık sağlamıştır namaz konusunda da farklı konularda da
Allah razı olsun @AcizBirKul
Âmin Ecmâin bacım her zaman elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
Karnınıza baskı olmadığı sürece kılabilirsiniz
Teşekkür ederim anladım @NURAN
Bugün bu sorunun aynısı hocamıza sormuştum cevabı o sizin ölçünüze bağlı dedi karnınız sizi rahatsız edecek durumdaysa eğer oturarak olabilirsiniz dedi
Ne demek, rica ederim
Teşekkür ederim güzel anneler bilgilendirdiğiniz için seviliyorsunuz hepiniz
Bence normal kılarsın