Karnım Büyüdükten Sonra Normal Şekilde Namaz Kılabilir Miyim?

Ben birşey sormak istiyorum güzel anneler ben 16 haftalık hamileyim namaz kılıyorum karnım büyüdükten sonra sandalyede mi kılarım yoksa normal kılabilir miyim

2 Beğeni

Dinen sandalyede kılmak diye bir şey aslen yoktur derin araştırma ile de bu birçok kaynaktan doğrulanabilir oturur şekilde secdeye biraz daha fazla kafa eyerek kılınabilir

2 Beğeni

Teşekkür ederim dediğiniz gibi kılarım inşallah :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Karnınız sizi zorlamiyor ise en güzeli normal kılmaktır zira normal zamana göre hamile hanımın kıldığı namaz daha ecirlidir eğer mecburi kılınması lazımsa başınızın degecegi bir tabure masa gibi bir şeyin de olması gerekir ki sandalyede pek fazla namazın farzlarini karsilamiyor takdir sizin ancak iyice araştırılmalı hasas bir konu ama dinimiz hiçbir şeyi zorlaştırmaz kolaylaştırır her türlü insan fıtratına hastaya hamileye yatalak hastalara gücü yetmeyenlere Rabbimiz kolaylık sağlamıştır namaz konusunda da farklı konularda da

2 Beğeni

Allah razı olsun @AcizBirKul

1 Beğeni

Âmin Ecmâin bacım :heart: her zaman elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım

2 Beğeni

Karnınıza baskı olmadığı sürece kılabilirsiniz

1 Beğeni

Teşekkür ederim anladım @NURAN :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bugün bu sorunun aynısı hocamıza sormuştum cevabı o sizin ölçünüze bağlı dedi karnınız sizi rahatsız edecek durumdaysa eğer oturarak olabilirsiniz dedi

2 Beğeni

Ne demek, rica ederim :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim güzel anneler bilgilendirdiğiniz için seviliyorsunuz hepiniz :wink: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bence normal kılarsın

2 Beğeni