33+3 haftalık hamileyim, son zamanlarda karnım hep çok sert, eskiden bu kadar sert olmazdı veya uyandığımda daha yumuşak olurdu. Bu sertlikle beraber göbek deliğimin hafif sağ üstünde diken batması gibi bir ağrı var asla uyutmuyor sola da yatsam aynı sağa da yatsam aynı ama bu ağrı hep uzandığımda ya da uyuduğumda başlıyor, kalkında 1-2 saat sonra geçiyor. Aynı durumu yaşayan var mı? (Bebek hareketleri normalden daha az büyüdüğü için ama hareketi gün içinde normal sayıda)
Bende de o haftada hareketlerde azalma olmuştu ayni sekilde diken batması ve sertlesme oluyordu suan 38 haftalik oldum arada hala oluyor gayet normal bence bebegin hareketlerinden dolayi öyle oluyor diye biliyorum
Ohh rahatladım valla çok sağolun korkuyordum acaba bebek içeride rahatsız oluyor mu diye
Rica ederim hala da oluyor bende bazen korkmayın yani
26haftaligim ona rağmen bendede oluyor genelde aksamalari daha kotu oluyor sertleşme göbegimde qcayip batma gerginlik ve ağrı oluyor
Napcaz boyle bılmıyorum
Kucağımıza alınca geçecek inşallah kalmadı sizin daha az kalmış bnim daha var
İnşallah sizin de geçer bir an önce.. dediğiniz gibi hep akşamları başlıyor
Allah büyük pozitif düşünmeye çalışın daha iyi olacam geçecek bitecek diye sayılı gün bunlar gerçekten geçecek Allah böyük Allah yardımcın olsun inşallah
Çok sağolun güzel sözleriniz için