Karında iğne batması gibi sancı

34+3 teyiz kızlar karnımda iğne batması gibi eşlik eden ağrılar oluyor bunlar yalancı kasılmalarmı oluyo bi de bebeğin başı aşağıda alt tarafı zorluyor ne yapmalıyım

1 Beğeni

Bebek doğuma hazırlanıyor ama korkma daha doğum değil yalancı sancı oluyor bunlar bende yaşadım ağrın çok fazla şidettli olursa doktora başvur

2 Beğeni

Bende 29+4 teyim belimde sızı gibi ağrılar giriyor ansızın ve karnımda son günlerde çok ağrımaya başladı regl sancısı gibi sanırım bunlar yalancı kasılma ama çok tedirgin oluyorum doktor randevuma var daha umarım herşey yolundadır

2 Beğeni

Ağrılarınız şiddetlendiğin de randevunuzu beklemeyin kadın doğum aciline başvurun her ihtimale karşı

2 Beğeni

Regl ağrısı gibi değil iğne batması gibi olup acıyı ve bebek sürekli alt tarafta oynuyo naptığını çözemedim

Kordon boğazında diye de endişeliyim

Birde kızlar özel bölgemde de farklı bi ağrı var anlayamıyorum

Bebek doğmak için hazırlık yapıyor büyük ihtimalle yalancı sancılar artıyor

1 Beğeni

Özellikle geceleri çok tutuyo neden acaba

Yalancı kasılmalardır canım. Bebeğin başı aşağıdaysa vajinaya baskı yapar. Dinlenince geçiyorsa korkma

1 Beğeni

Teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Canım peki son iki hafta çok ağrin oldu mu bende 35 haftalık hamileyim ama çok kaislmam ve sırt ağrım oluyor özel bolgem çok ağrıyor bid ebeyaz akıntım da var baya hemde

1 Beğeni

Benim belim de çok ağrı var geceleri kasılma oluyo beyaz akıntım benimde çoğaldı ama son zamanlar diye onu çok düşünemiyorum

1 Beğeni

Bizimkiler içerde sikildilar gibi demek çıkmak istiyrolar hemencik

2 Beğeni

Cinsiyeti ne seninkinin

1 Beğeni

Benimki erkek senin peki

2 Beğeni

Kız benimkide :blush:

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

1 Beğeni

Amin hepimizin inşallah :two_hearts: