Karında acı hissi

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar 26+1 haftalık hamileyim Ozellikle bu hafta bazen sol bazen sağ tarafta hem sertleşme hem acı sızı oluyor hep ayni noktalar. acaba bebek hareketlerinden mi? Pozisyon da değiştiriyorum ama sabit insan tedirgin oluyor ister istemez tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim…:cherry_blossom:

2 Beğeni

Merhaba :smiling_face_with_three_hearts: uzanıp dinlendiğiniz zaman da ağrı acı oluyor mu

1 Beğeni

Merhaba​:heart_eyes: Yarim saat dinlendim şükür gecti ama kizim hareketlenince uzansam bile oluyor :sweat_smile: Ayaklarımı uzatip dinlenme gibi huyum yok fazla

2 Beğeni

Bende oluyor amma bebek heraket edikde keçiyor sen uzan dinlen kececek karinda kaslar gerilir ondada agriyor ola bilir

2 Beğeni

Bugün doktoru arayıp sordum aynı sıkıntı bende de var , stres ve magnezyum eksikliğinden kaynaklı dedi. Birde su içme oranını arttir dedi. Ayrıca kabız ya da ishal olunca da aynı durumla karsilasabilinirmis. Benim stres sanırım ama magnezyum da alacağım

2 Beğeni

Teşekkürler ben de dinleniyorum aci olduğu anda haklısınız :cherry_blossom:

2 Beğeni

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun gecmis olsun size de stres ve gaz olabilir bende de sebebi :cherry_blossom:

2 Beğeni

Rica ederim ne demek, endişelerimiz ve heyecanımız aynı :smiling_face:

2 Beğeni