Karın yapısına göre cinsiyet belirlenir mi?

karnımız hamilelikte yukarıya doğru olursa erkek,aşağıya yanlara doğru olursa kız olucakmış sizce doğrumu? sizin karnınızn yapısı nasıll

2 Beğeni

Karn yukarı degil ,karn miydeden birde kenardan cikinca kız .
Ama kenardan miydeden degilde sadəcə önden cikan karin erkek diyorlar.bende oyle.
Şimdiye kadar gorduklerimde aynen bu şekildeydi.
İnaniyorum ben bu soze.
Çünki cocukluktan beri hep gordugum durum.

2 Beğeni

Kız bana arkadan baktığında hamile demezsin hatta karnımı gören erkek mi diyo kız dediler bize 3 doktor da kız dedi. :smile: Kuzenimin eşi 8.aya kadar kız sanıyodu herşeyini hazırladılar 8.ayda bi öğrendi ki erkek. Bende hiç sormuyorum belki erkektir. :scream: Pazartesi yine gidicem sormalıyım​:smile:

1 Beğeni

İlki de kızdı, bu da kız ve ikisinde de sivri ve yukarı doğru karnım. Doğru değil yani :joy:

1 Beğeni

Yukari olan kız zaten :upside_down_face:

1 Beğeni

ama senin karnın yukarıydı fotoda bende aşağıya doğru geliyor güzgüden bakınca herkes aşağıya oldğnu söylüyor beynim yandı:rofl::woman_facepalming::woman_facepalming:

erkek olunca fazla bilinmezmiş karın diye duydum​:grin::grin:

Yok canım ben asagidan cektim fotoyu.benim karnım yuksrda gic yok kıyafet giydigimdede hep asagida eşim karnima yumurta karın diyor.asagida sadəcə öne dogru :pray::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::upside_down_face:

1 Beğeni

@Nergiz13 bence doğru değil benim yukarı erkek di ama arkadaşımın hep kız dediler oda erkekti

1 Beğeni

bende de aşağıya doğru​:roll_eyes:senin gibi alttan çekmiştim​:joy:

1 Beğeni