Karın şişliği hamilelik belirtisi olabilir mi
Kaç haftalık hamilesin canım
Hamile değilim canım acaba hamile olabilir miyim
Test yapmadın mi veya adetinize kaç gün kaldı 14 15 haftaliktan sonra karın beli olur şişer canım
Test yapmadım çünkü çok var canım adetime ilişki olalı 9 gün oldu
İm umutlandırmak.olmaz gaz olabilir adet şişkinliği olabilir yani gebelikte olabilir ama.adet şişkinliği ve gazi da ön plana koymanız gerekiyor herşey gönlünuzce olsun
Adetime çok var canım ilişki olalı 9 gün oldu yeni olabilir mi testlerde çıkmasa bile hamilelik olabilir mi
Adet gününden önce erken gebelik yaparsan çıkar e ovalisyon gününe denkse neden olmasın insallaj olur
Adetten kaç gün önce yapmam gerekiyor canım en erken
Valla hiç yapmadım ki ilk gebeligim evlendiğim ilk ay oldum adet zamanım geçmişti kaset aldım diğerinden de geçti ama bildiğim kadarıyla üç beş gün önce
Kaç gin var adetine
15 canım
Anladım canım gebeliğin hayırlı uğurlu olsun Rabbim bana da verir inşallah
Allah razı olsun teşekkür ederim canım on beş ise daha var fazla ağır işler yapma çok hareket etmemeye calis
Tamam canım benim çok sağolasın
Merhaba benimde adetime 7 gün kaldı bende belirti olarak kasık ağrısı şislikte oldu ve iştahım çok açıldı özellikle geceleri.
Kasık ağrısı bel ağrısı sık idrara çıkma baska belirti yokmu sadece şişkinlik den hamilelik belirtisi olmaz test yapın ama daha cok erken ilişkiden 14 gun sonra test yapıldığı zaman belli olur bekle acele etme bnce
Kasık ağrısı en belirgin özellik bende yaşadım kan testi en net sonuç veriyor iştah açılması veya sık idrara çıkmakta varsa bi test yap bmce
Adetime 7 gün kaldı hemen sonuç çıkar mı erken gebelik testinde biraz daha bekliyeyim diyorum en azindan adet gününü biraz geçsin
Eğer çok merak ediyorsan yap ama erken olduğunu bil ve cikan sonuç negatif olursa canını sıkma ama tabiki en doğru zaman adet gününün gecikmesi eger iliskinin üzerinden 14 gün geçtiyse test yap bence inşallah guzel bir sonuç olur