Karın sertleşmesi

36+5 haftayım karnım hep çok sert baskı ve ağrılar da devam ediyor ama sancım yok yani rengi gibi ağrım var böyle bir durum yaşayan var mı ?

Evet bu haftalarda anne adaylarının çoğu seninle aynı durumu yaşar.

Evet bende 36+2 yim ve aynı durumdayım. Karnım sert kasıklarımda regli ağrısı sık sık tuvalete gitme bazen özel bölgede baskı ama sancı ağrı yok.

Ağrı bugün oluştu bende de vajinada da böyle sızı oluyor evet sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum olsa da olmasada 9. Unda kontrolüm var ayırt edemiyorum da hani doğuma dair mi yalancı mı diye

Bugün ben sağlık ocağına gittim oradaki hemşire bana belden başlayarak karnına doğru giren bir ağrı olur dedi o gerçek sancıymış tarif ettiğine göre birde düzenli bir şekilde hissedersiniz bunu dedi. Daha öyle birşey olmayınca bende endişelenmiyorum. 32 haftadan beri kasılmalarım var karın sertleşmem yine de bişi olmadı sende endişelenme :blush:

Çok teşekkür ederim herkes öyle bir ağrı gelince anlarsın diyorlar ama kimiside hiç yaşamamış o ağrısı açılması olmuş tecrübesiz ve ilk olunca muallakta kalıyor insan :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Doğru bende sen gibiyim inan merakla miniği bekliyorum bakalım ne zaman gelmek isteyecekler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

38+4teyim 32den beri sertlesme kasilma hersey vardı bugunku kontrolde sancim vardi ama hissetmedim catimda dar sali sezeryan olucam

1 Beğeni

İnşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız :hibiscus:

1 Beğeni