Karın sertleşme akıntı fazlalığı

Kızlar iki gündür karnım çok sertleşiyor akıntım da var ve bebek çok hareketli normal mi bunlar

@Aliasaf kaç haftalık hamilesin

25 haftalık

Aynı durum bendede var 2. Gebeligim olduğu için çocuğun kasildigini anlayabiliyorum o sertleşme çocuk kendisini kasıyor akintim yok ama koku çok vardı doktor içerden akintin var ama anlamıyorsundur dedi fıtil tedavisi uygulamaya başladı kasilmalarda bu haftadan sonra normalmiş

Benimde ikinci gebeliğim randevum pazartesi soracağım Dr benim akıntı da kokusuz bazen bebegı çok yukarıda hissediyorum bazen de asagı doğru bastırıyor çıkacak gibi normal mı sizde de oluyor mu

Allah kucağına almaya nasip etsin sağ saglim :pray:t2: muhakak soyleyin doktorunuza çok rahatsız ediyor insanı gerçekten kokuda o sertlikte ama kasılması bu haftalarda Normal dedi doktor. Aynen bende bazen çok aşağıda hissediyorum hatta şaka bile kendi kendime yapıyorum çıkış yolunu açıyor sanırım diye :grin: ayaklar hep zaten sağ kaburgamin altında yemek yedikten sonra nefes alamıyorum çok zorlanıyorum doymadan birakmaya başladım yemekleri bilerek dahada rahatsız oluyorum diye ilk gebeliğim çok rahattı hiç zorlanmadım ama bunda çok zorlandım lavoboya giderken bile nefes nefese kalıyorum ilk doğum 17 yaşındaydım şimdi 29 tabi normal aslında böyle olması :blush::blush:

İns normaldir canım hersey akıntının kokulu olması mı kötü kokusuz olması mı

Canım onu bilmiyorum ama kokusuzda olsa çok geliyorsa hep söylüyordum tedavi uyguluyordu hamileliğim boyunca sürekli o konuda tedavi gördüm dahada cogaliyormus sanırım hamilelik sürecinde ama korkma doktorun hemen müdahale eder sen bebisinin hareketlerini gözlemle bol su ic en önemlisi o şuan

Tamam canım çok teşekkür ederim

Rica ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba bende 25 haftalığım aynı sorunlar bende de var maalesef daha randevuma zaman olduğu için doktoruma soramadım da.