Hanımlar merhaba anlamsız bir şekilde karnıma birden sancı girdi normalde de oluyordu çok hafifti ama şu an biraz daha şiddetli sizce neyden kaynaklı olabilir bu durumu yaşayan var mı 33 hafta dayım normal mi acaba yanlarımı atıyor bebeğim erkek bu arada hastaneye gitmeli miyim
Son haftalara doğru bu tür şikayetler artabilir ama için rahat etsin istiyorsan bi doktoruna görünebilirsin.
Tsk ederim suan sancı kalçama doğru ındı bebeğim şu an çok fazlasıyla sert resmen nefesimi kesiyor sertlik olurmu böyle acaba
Ben aynı şikayetle acile gittim, muayene etti doktor. 2 cm açılma var dedi . Karnın çok sert yatışini veriyorum dedi Ve o gece kaldım Serumlarla sancım azaldı, karnım da yumuşadı Sabah da taburcu oldum Gitmeseydim müdahale etmeselerdi doğum olabilirdi o gece
Bence sen de git nolur nolmaz ama benim bi kaç saat sürdü ağrım sonra hastaneye gittim Hep geçer dedim pozisyon değiştim ama geçmeyince korktum gittim İyiki gitmişim
Benim de Ararı oluyordu ama böyle 1 saat felan oldu Sancım karnımdaydı yani böyle tam karnımın göbeğimin ortasında yanlara doğru hafif sonra da kalçamı attı ağrısı ya nefes alamıyorum ve bebeğin çok sert şu an cuma günü randevum var ben de artarsa diye giderim dedim şu an çok şükür iyi ama yine sancı var Hani böyle abartılacak sancı değil hissedebileceğin kadar açılma var mı yok mu bilmiyorum size bakınca canınız açıldı mı açılmaya bakınca muayene edince daha doğrusu
Yok muayene sırasında kendini kasmazsan acı olmuyor Çok rahat durman lazım hissetmiyorsun Kasılma ağrı devam ederse bi kaç saat,git yinede bence
Bende 33+6 haftadayim bende senin gibiyim Hiç takmıyorum vallahi zaten iki gün sonra kontrolüm var bazen şiddetli şiddetli ağrılar oluyor doğru
Benim de 33+4 te böyle olmuştu
Gündüz başladı, gece yatağa geçtim eşime dedim boşuna yatağa geçiyorum sabaha kadar rahat etmicem.karnim taş gibi bence normal değil dedim
Çünkü bu benim 5. Ci gebeliğim
O da dedi sen daha iyi bilirsin tecrübelisin hadi gidelim dedi
İyiki de gittim.doktor karnıma dokundu şaşırdı
Bebek kendini baya kasıyor dedi
Sonra ultrasondan bakınca, bebek rahim ağzında kendini baya ittiriyo çıkmak istiyor dedi sonrada zaten yatışini vericem bu gece burdasın durdurmamiz lazım dedi.simdi doğmasın dedi
Çok şükür öyle de oldu
Şimdi 35+5 olduk
Ben de 26 haftalıkken altta Muayene oldum acımıyor insan kendini sıkmayınca İnsan biraz korkuyor önce kendini sıkıyor Ama korkulacak bir şey yok
Evet ya bu aralar kendini topluyor bir tarafa taş gibi yapıyor
Şuanda da mesela karnım taş gibi . öyle bi hareket ediyo ki,karnımı delecek resmen ama güçlü durmaya çalışıyorum,oraya odaklanmıyorum kalkıp bişeylerle uğraşıyorum. Şiddetli sancı gelene kadar beklicem artık