Merhaba hanımlar bugün doktora gittim 38.hafta 4 günlüğüm bebeğimin karın çevresi 34 haftalık çok üzülüyorum var mı böyle durumu olan sonradan bi sorun olmadı dimi bilen varsa lütfen cevap verin
Merhaba öncelikle şunu sorayım bebek kaç kiloymuş
Ya devlet hastanesi kiloyu sormama rağmen söylemediler biz onu bilmiyoruz falan dediler sadece vücut ölçümlerini alıyoruz dediler
Benim bebe 38 haftalıkken karın çevresi 36 haftalık dendi bi sıkıntı olmadı 38+5 de doğdu şu an 4 buçuk aylık herhangi bir gelişim sıkıntısı yok
Çok şükür darısı başımıza inşallah vajinal doğum mu oldu
Evet doğumu burada anlattım ![]()
Eğer kafa da 34. hafta ölçümünde olsaydı bu bebeğin genetik olarak küçük yapılı olduğunu veya plasenta yetmezliğini düşündürürdü.Senin sadece karın çevresi geride. Bu genellikle bebeğin midesinin boş olması, aç olması, pozisyonu veya sadece yapısal olarak zayıf yapılı bir bebek olacağını gösterir. Doğumdan sonra bu bebekler çok hızlı kilo alırlar. Eğer bebeğin hareketleri ve kalp atışları normalse vede suyunda azalma yoksa acil bir durum yok demektir. Gönlünü ferah tut lütfen ![]()
Evet hareketleri ve kalp atışı normaldi çok şükür içimi ferahlattiniz gerçekten suni sancı önerdiler yatış vericekler pazartesi inşallah sağlıkla kavuşuruz çok teşekkür ederim size de
Rica ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz ![]()
![]()
İnşallah ![]()
Ya bize de öyşe dediler .33 haftalıkken başladı 2 hafta küçüktü bacak ve karın..
37+5te doğum yaptım
Şuan 15 günlük bebeğim
Hiçbir problem yok çok şükür
Sadece minik doğdu 2600 ve 47 cm
Fakat doktorlar problem yok dedier
E zalımlar 4 5 hafta anne karnında bana yaşattığınız stres nolcak
Bende bugün doğum yaptım çok şükür bi sorunu yok tek yaptıkları şey stres yaratmak Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün,
Amin cumlemizin inşallah ![]()
![]()