35+3 haftalık hamileyim bebeğimin karın çevresi geriden geliyormus aynı durumu yaşayan varmı acaba
Ne kadar geriden geliyor?
1-2 hafta geriden gelmesi ileriden gitmesi normal. Benim de geriden geldiği oldu daha sonra önden de gittiği oldu.
1-2 hafta Geriden gelmesi önemli değil son haftalara yakın kendini toparlıyor. İleriden gitmediği sürece sorun yok demişti doktorum
Ozeldeki doktorum iki hafta geri dedi 3 gün sonra devlete gittim 4 hafta dedi bende anlamadım hangisi doğru ölçtü
Bazen yanlış ölçülebiliypr bence güvendiğiniz başka doktora daha gidin ![]()
Banada aynı şeyi soyledi karin cevresi dar gelismrmis dedi kilo olarskta geride demisti ertesi gun baska doktora gittim oyle birsey gorrmedim dedi 3 hafta sonra trkrar gittim kilodada artış vardi bi sknri yok demisti .bn hamilrligim boyunca stres yaptim doktotlar yuzunden eniyisi takmamak bebekte hisediyo sonucta
İnşallah benimde yanlış görüyorlardır ya bende stres oluyorum baya takmamaya çalışıyorum sonra kontrole gittiğimde tekrar strese koyuyorlar beni inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Merhaba bende 34+3 haftalık hamileyim banada aynı şeyi seylediler bugün 1 2 hafta geriden geliyor stres oldum ister istemez başka doktora giderim belki herşeyi normal boy kilo vs ama karın bölgesi geriden dedi geçen haftalarda bir hafta gerideydi şimdi ise 2 3 hafta diyor off dua edin kizlar
Ya benimde 1 hafta geriden dediler.somra 10 günr çıktı şimdide 2 haftaya çıktı .size neden olduğunu söylediler mi
Yok neden olduğu bilinmiyor dedi beslenemiyor içerde dedi senin beslenmen ile alakalı değil dedi çünkü yemedigim.sey kalmadı ama kilo alacağına veriyor ve geriliyor hastanede de takipteyim bugün suyu da azalmış biraz dedi dua edin lütfen sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
İnşalalh sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi bende çok endişeliyim .ağrılarım çok var doktor boraz daha gerilerse acil doğuma alacam.şu an 35 haftalık hamileyim ama iki hafta geride olduğu için 33 oluyor
Merhaba sonraki haftalarda düzelme oldu mu acaba, durumlarınız nedir şu an? Erken doğum vs gibi bir şeye sebep oldu mu
Evet erken doğuma alındım ama önce 10 gün takip ettiler yatisimi yaptılar 35+3 gün falandim doktor beni 37 haftaya götürmek istiyordu ama şu azaliyordu kilosu geriliyordu ve nst hareketsz çıkıyordu 36+4 günlük iken sezeryana alindim