Karın çevresi 1 hafta ileri

Selam hanımlar. Bugün kontrolümüz vardı 32+4deyim bebeğim 2300 gram . Aslında hep zaten kilomuz bir tık önden gidiyordu doktor suyum da normal dedi herşey normal ama ilk defa karın çevresi bir hafta önde dedi bunun nedeni ne olabilir. Bilen varsa yazarsa sevinirim

1 Beğeni

karin cevresi kilosu iste bi hafta ondeymis cok normal bence bazen osekilde ilerliyo bazen normali yakaliyo.milimetrik olcumler olunca bazen yanlisda olculuyor bence.

Ya bende öyle düşündüm doktora da dedim acaba iri kilolu bir bebek olamaz mı bende 4 kilo doğmuşum eşim de öyle doğmuş genetik de olabilir diye düşündüm ama doktor da tabi o da olabilir dedi. Bunu yaşayan var mı diye sorayım bi dedim

yokya kilolu diyolar dogumda 400 500grm az doguyo ince hesaplar oldugundan yanlislik olabiliyor.sekerli cok yemeyin ama ister istemez artik acikacaksiniz bende o haftalardayim ondan biliyorim​:slightly_smiling_face:bazen o hafta az aliyo diger bebekleri yakaliyo bazen dr hatasi olcumu oluyor kafaniza takmayin hic.

1 Beğeni

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :heart_hands::heart:

Bana da kilosu az ve karın çevresi 1 hafta kadar geriden dedi. Sizin dediğinize göre bence karın çevresi kiloyla alakalı

2 Beğeni

Gebelik şekeri negatif olsa bile çikolata hamur işi şekerli yiyecekler ç8k yiyince olabiliyormuş

Ama 1 hafta çok az bir fark zaten