Kizlar 14 haftalik hamileyim karin icin kullanilan yağ catlamayi onleyen krem ne zamandan itibaren kullanilmali
Ben de 19 haftalığım . Başından bu yana vucüdumu nemlendiriyorun başlarda kasık ağrısı gibi ağrılar olduğu zaman vazelin sürüyodum göbek kasık ve bel bölgesine son zamanlarda karnım iyice belirginleşti yine de yırtılmalar olmasın diye bio oil yağ kullanmayı tercih ettim çok güzel nemlendiriyor . Tavsiye ederim. Su için bol bol cildinizi kuru tutmaz bu da . Bir de tabi kişiden kişiye değişir 5. Haftamdan itibaren bu şekilde yapıyorum ben banyo sonrası özellikle
Cok teşekkür ederim cevapladiginiz icin
Benim ilk gebeliğim hiçbir şey bilmemek gerçekten çok kötü yırtıklardan haberim yoktu hiç herkes kaşırsan yırtılır demişti bana bende kaşımadım hiç ama vücudumun her tarafı yırtıldı bilseydim nemlendirici falan kullanırdım ama iş işten geçti tabi
Bende bugun lierac aldim doktor tavsiyesiyle biraz pahali ama cok iyi dedi bakalim kullanip gorecegiz
Mustela nın Çatlaklar için olan kremi ve yagini düzenli olarak her gece sürüyorum ama hiçbir işe yaramadı genetiğinizde eğer çatlamaya müsait bir vücudunuz varsa ne yaparsanız yapın vücudunuz çatlıyor
Kaşıdınız mı ? Ablam hamileliginde hic 1 cizgi bile olmadi insallah bende ona benzerim dun aldigim urunun resmini attim banada bunu vermisti dedi
Yok çok kaşıntım Yoktu aslında hiç kaşınmadı da diyebilirim ya zaten benim vücudum kilo alıp vermeye çok müsaitti Hamileliğimin öncesinde de Evlenmeden önce hızlı kilo aldığım zaman da çatlaklar oluşuyordu zaten hamilelikte de daha fazla oluştu o şekilde yani İnşallah sizin de olmaz