Merhaba karninda çatlak oluşan gebeler yanitlayabilir mi? Doğum ve kadın hastaliklarinda uzmanlık yapiyorum ve gebelerle bir çalışma yürütüyorum ve 590 gebeye ulaşmam gerekiyor. Bir kişinin bile katılımı cok onemli. Şimdiden teşekkür ederimStria Gravidarumu Olan Primipar ve Multipar Gebelerde Beden İmajı ve Algısı Arasındaki İlişki
Merhaba karninda çatlak oluşan gebeler yanitlayabilir mi? Doğum ve kadın hastaliklarinda uzmanlık yapiyorum ve gebelerle bir çalışma yürütüyorum ve 590 gebeye ulaşmam gerekiyor. Bir kişinin bile katılımı cok onemli. Şimdiden teşekkür ederimStria Gravidarumu Olan Primipar ve Multipar Gebelerde Beden İmajı ve Algısı Arasındaki İlişki
Herkese merhaba, Kadın hastaliklari ve dogumda yuksek lisans yapiyorum ve karnında çatlak olan 590 gebeye ulasmam gereken vir çalışma yürütüyorum. Yaklasik 5-7 dakikanizi alacak bir ankete katilimiz saglarsaniz cok sevinirim. Bir kisinin bile katilimi benim icin cok onemli. Simdiden teşekkür ediyorum.Stria Gravidarumu Olan Primipar ve Multipar Gebelerde Beden İmajı ve Algısı Arasındaki İlişki