Karın çatlağı olan gebeler🌸

Merhaba karninda çatlak oluşan gebeler yanitlayabilir mi? Dogum ve kadın hastaliklarinda uzmanlık yapiyorum ve gebelerle bir çalışma yürütüyorum ve 590 gebeye ulaşmam gerekiyor. Bir kişinin bile katılımı cok onemli. Şimdiden teşekkür ederim​:heart:

1 Beğeni

İntern doktor mu oluyor, uzmanlık okuma sorasında? yoksa bu ondan önceki aşama mıydı :thinking:

Hayır master ogrencisi oluyor

1 Beğeni

Çatlakliklarim çoğalıyor

Gebelik ilerledikce karin kaslarının gerilmesi nedeniyle catlaklar artabiliyor. Nemlendirmenizi oneririm.:cherry_blossom::pray:

geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. 1 kişi bile benim için çok önemli. 3 bolumden oluşan ankete katilirsaniz çok sevinirim. 3 dakikanızı almaz. Bittikten sonra doldurdum yazarsanız kaydetmiş mi diye kontrol edeceğim.

1 Beğeni

Doldurdum :cherry_blossom:

Elinize sağlık :cherry_blossom:

1 Beğeni

Merhaba karninda çatlak oluşan gebeler yanitlayabilir mi? Doğum ve kadın hastaliklarinda uzmanlık yapiyorum ve gebelerle bir çalışma yürütüyorum ve 590 gebeye ulaşmam gerekiyor. Bir kişinin bile katılımı cok onemli. Şimdiden teşekkür ederim.:heart:

1 Beğeni

Anketime katilir misiniz​:breast_feeding::cherry_blossom:

Karninda catlak olan 590 gebeye ulasmam icin anketime katilabilir misinizz​:cherry_blossom:Stria Gravidarumu Olan Primipar ve Multipar Gebelerde Beden İmajı ve Algısı Arasındaki İlişki

Merhaba karninda çatlak oluşan gebeler yanitlayabilir mi? Dogum ve kadın hastaliklarinda uzmanlık yapiyorum ve gebelerle bir çalışma yürütüyorum ve 590 gebeye ulaşmam gerekiyor. Bir kişinin bile katılımı cok onemli. Şimdiden teşekkür ederim​:heart:

Merhaba karninda çatlak oluşan gebeler yanitlayabilir mi? Doğum ve kadın hastaliklarinda uzmanlık yapiyorum ve gebelerle bir çalışma yürütüyorum ve 590 gebeye ulaşmam gerekiyor. Bir kişinin bile katılımı cok onemli. Şimdiden teşekkür ederim​:heart:

1 Beğeni

Merhaba karninda çatlak oluşan gebeler yanitlayabilir mi? Doğum ve kadın hastaliklarinda uzmanlık yapiyorum ve gebelerle bir çalışma yürütüyorum ve 590 gebeye ulaşmam gerekiyor. Bir kişinin bile katılımı cok onemli. Şimdiden teşekkür ederim​:heart:

1 Beğeni

Bendede çatlak oluşmaya başladı

1 Beğeni

Hepsini doldurdum umarım işinize yarar

1 Beğeni

Karnımda hiç olmadı ama çok afedersiniz kalçamda olmuştu az biraz

Elinize sağlık :white_heart::pray: sağlıklı ve kolay bir doğum ve gebelik sureci diliyorum​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Sadece karında değil, kilo artisi ile birlikte tum vucutta kollarda, bacaklarda ve kalcada da catlaklar oluşabiliyor ne yazıkki​:cherry_blossom:

Teşekkürler :innocent: