Karın büyümesi

Kızlar ben 12 haftalık hamileyim hiç kilo almadım henüz ama karnım çok belirginleşti dışardan bakıldığında belli oluyor eşim bile farkediyor artık hatta göbek deliğimin altında çok ince bir çizgi oluşmuş bu haftalarda erken olduğunu düşünüyorum ama herkeste farklı mı oluyor acaba karnın erken büyümesi normal mi gebelikte

Zaten bu haftadan sonea büyümeye baslar 3. Ay bitmiş oluyor büyümesi normal yani canim 4 den sonra iyice belirginlesiyor

1 Beğeni

Yani dediğiniz gibi bir anda oldu bu kadar 12+5 falan şu an bu son hafta bu kadar belirginleşti

Evet benimde mesela 15 de yoktu ama 17 ye geldigim anda baya bi buyume oldu resim çekmiştim karşılaştırma yaptim gerçekten büyümüş baya endişe edeceğin bişey yok :smiling_face_with_three_hearts: bundan sonra daha da hızlı büyüyecek karnın

Merhaba benim 6. Haftadan itibaren belirginleşmeye başladı 12. Haftada hamile olduğum çok belliydi hamile elbiselerine geçiş yapmıştım, iç karnım çok dar bundan dolayı

1 Beğeni

21+5 teyim ilk ayalr 2.5 kilo vermiştim şimdi 1 kilo aldım yani kilo alım herkeste farklı olabiliyor görümcem benimle aynı haftalarda o 6 kilodan fazla aldı mesela dediğim gibi kişiye göre değişebilir onu pek takma yani…karın büyümesinde benim 3. Gebeliğim diğerlerinde nasıldı unuttum inanki ama bu hamileligimde karnım 5 ten çok 7 aylık gibi duruyo kilo almaya müsaitse vücudun daha belirgin oluyo herhalde

1 Beğeni

Benim gibi iç karında darlık varsa çok erken haftalarda belirgin hale geliyor 18 , 22 haftalarda karın içi yırtılmalar oldu bende çok acı oluyor normal bi durum her gebe farklı canım