Karın belirginleşmesi

Sevgili hamiş anneler, gebeliğinizin kaçıncı ayında karnınız belirginleşmeye başladı :face_holding_back_tears: biz 12 haftalık olduk bile :innocent:

17 haftayiz daha yeni çıktı

2 Beğeni

Benimde 18 haftadan sonra bir anda büyüdü karnım, ne olduysa o bir haftada oldu :smile:

2 Beğeni

18 haftalık 2 gündür karnım çıktı ve artık hareketlerini hissediyorum :pleading_face::pleading_face:

2 Beğeni

26 haftalığım hala öyle belirgin bir büyüme yok.

1 Beğeni

Dilerim tüm anneler sağlıcakla kavuşsun yavrucağına, vallahi biz 12 haftalık olduk ama ben çok ağır bir gebelik geçirdiğim için birde -6 kg verdim belki de o yüzden çok düzdür benim karnım :face_holding_back_tears:

1. haftama girdim on gündür hamile olduğum belli herkes kilo aldım zannediyordu kimse hamile misin demiyordu ama karnım hala yumuşak ilk gebeliğin erkekti mesela bu haftalarda sip sivri bir karnım vardı gebeliğim hemen anlaşılıyordu şu an kıza hamileyim yaygın ve yumuşak herkezin değişik oluyor galiba her hamilelik bile farklı
1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1. haftadan sonra belirginleşti benimki
1 Beğeni

Bende 19+3 daha yeni yeni belli olmaya basladi. Hareketlerini de 16. Haftada hissetmeye başladım :heart:

1 Beğeni
  1. Haftadayım karnım çok belirgin değil hareketlerinide çok nadir hissediyorum varla yok arası bazen hiç hissetmiyorum yok gibi sanırım ilk hamilelik olduğu için böyle
2 Beğeni

Benim 11 haftalıkken belli oldu kıyafetlerim olmuyor doktorum karın içi dar olanlar erken belli olur demişti

2 Beğeni

17den sora çıktı 19um 1haftadır çatlak önleyici krem kullanıyorum :frowning:

2 Beğeni

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :pray:

2 Beğeni

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :pray: Tatlı Badem yağının iyi geldiğini de duymuştum.

2 Beğeni

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :pray: Bizde 12+2 olduk benimde pantolonlarım sıkmaya başladı :face_holding_back_tears:

3 Beğeni

Senin de kasıklarda sancı var mı bende bugün sancı daha belirgin

1 Beğeni

Bende 18+5 oldum gunduz gece her zaman hissediyorum hareketlerini

2 Beğeni

Benimki gündüzleri yok ortada akşamları 6 aylık çıkıyor maşallah babasına gosteriyor heralde kendini ahahahah 17+4

2 Beğeni

Benim de var sancım sizin kaç haftalık şuan bende tedirgin olmuyor değilim bazen çok ağrıyor çünkü ağrı kesici kullanıyorum

3 aylık canım senin bebiş ne kadar oldu bende de vardı geçti sol tarafıma yattım birazda yürüyüş yaptım