Karın agrisi

Allah şifa versin canım valla Allah korusun bişi olsa tek doktorla kalma anneme boynunda fıtık var bu filmi çek gel ameliyat günü vericez dediler neyse annem gitti korka korka doktor ben öyle bişi demedim dedi yani kendin için olsun bebeğin için olsun bişi dediklerinde tek doktorla yola cikma

Rabbim şifa versn inşallah

Tabiki de çok şükür tek doktorla kalmadım burda bı kaç doktora gittim Kayseri’ye feln gittim çok şükür bı sıkıntı çıkmadı

Şuan için tek korkum şeker yüklemesi yarn o yapılacak hala çok kararsızım yaptırıp yaptirmamakla

Ben hiçbir testleri yapmadım detaylida İstanbul’da yalnizim koca işte ve beni şehir Hastanesi’ne gitmemi dediler şeker yuklemesi de öyle ben tek şehir hastanesine dört saat uzaklığa gidemem eşimde işine yeni girdi doğum için izin alır o yüzden hepsini kullanmak istemiyor öyle yani çok şükür bı ağrım yada ters giden bişi yok kilo da ramazan orucundan önce tartıldım şuana kadar 24+4gunligum dört kilo aldım yani

Bnde sadece 3 lu taramaya girmedim çok şükür bı skntim yok ama bilmiyorum doktorum yapılmasından yana

Sizinle aynı haftadayiz

E dediğim gibi buraları çok tanımıyorum anca yakın çevre hem detaylı içinde randevvu alamadım geçti artık çok istiyordum ama nasip

Kaç haftalıksınız ki

Ben 24+4 günlük

Ben tam 25 haftalıktı yaptırdım

Hala yapabilirler aslında canım

Valla şimdi ben cuma günü kontolw.gittim.24 olur dedi ama cuma gününe.kadar randevu yok

Tutki gittim randevusuz almazlar ve anteptesiniz Antep’ten Hatay arası üç saat varmidir yani bide İstanbul gibi biyer hastane aramız üç saat

Hm analdim 25 haftanin sonuna kadar yapıyorlar sürekli randevuları kontrol et git yaparlar canım en azindan içinde kalmaz

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Analdim Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun İnşallah

De Allah’a emanet inşallah sağlıklıdır yani gönlüm ozellikle detayliyi çok istedi.ama.kismet

Seninki kilosu ne kadar canım

Kaç haftalıksin