23+4 günlük hamileyim karnım agriyo normal mi soğuk mu aldım yoksa bebekten mi anlamıyorum dün dışarı çıktık gittiğim afedersiniz kebabcida klima vardı o zaman dan sonra hafif şiddetli değil karnım ağrıyor bebeğin hareketi de yerinde
Bi kaç gün bekle baktın geçmiyor git hastaneye
Yarın kontrum var ama dün o.sogugu mu aldım yoksa gece üstümü ortuyordum sıcak diye ortmedim sabaha karşıda baya esiyordu yani bilemiyorum
Sen yarın doktora sor
Sorucam insallah
Gittin mi canım hastaneye
İki gündür henimde sag tarafımda bi agrı var çözemedim vantiretör mü çarptı artık ne
Merhaba kızlar bnde de bı haftadır geçmeyen karın ağrısı var uykumda böle karın ağrısıyla uyaniyorum 24+3 haftalık gebeyim sizlere geçmiş olsn
Ben.sogik almışım doktora gittim kapısından girdim karnımın ağrısı geçti ama kanda enfeksiyon yüksek çıktı bende mantar da vardı yani ama.karin ağrısı ile alakası yok sen karin agrinda ishallik var mi
Ewwt var hemen hemen bı hafta oldu
Sen klima veya vantilotir gibi şeylerden uzak dur ben dışarı çıktım klima vardı oh dedim üstüne gece üstüme bişi ortmedim üç gün karın ağrısı çektim geçti çok sukjr ama doktor normal dedi
Onlardan kullanmıyorum gece üzerime hiç bsy almıyorum çoğu zmn atletle yattigim bile oluyor cnku sıcak olunca uyuyamıyorum bu ara biraz da soğuk şeyler çok içtim
Valla burada sıcak üstüme atmiyim dedim sabaha doğru soğuk oluyor e nasıl oldu bilmem almışim ama geçti çok sukur
Çok şükür inşallah benimkide bı an önce geçer
Gece üstünü ört canım sıcak dersin gece hava esiyor soğuk alırsın
Ztn eşim fırsat vermiyor sürekli örtüyor saolsn ama bn cok daraliyorumm
Bende daraliuorjm dağınık yatarkm ama mecbur yani
Ewet haklisiniz ama işte korona gecirdikten sonra artık çok çabuk daraliyorumm
Geçene kadar dikkat et canım valla tövbe karın ağrısı ne.kotu bisi
Gerçekten öyle sabah hastaneye gideceğim hem şeker yüklemesi için hem karın ağrısı için