Karın ağrısı gebelikte

Iyi akşamlar kızlar 26+1 haftalık gebeyim öğleden beri sürekli karnimda agri oluyor sanki adet olucakmjs gibi belli aralıklarla girip çıkıyor normal mi acaba gecenlerde yine ayni oldu ama böyle aralıklı olmamıstı

Gaz sancısı mı acaba,ben bulgurlu şeyler tukettimmi çok sancilaniyorum

Yok öyle oldugunu sanmıyorum bugünde sadece patates yedim kahvaltida bjde aksam peynir yedim o kadar daha cok adet olacakmış hissi gibi

@Zeynepavşin merhaba​:rose: Bu tür ağrılar, braxton hicks kasılmaları olabilir. Bu kasılmalar genellikle ağrısız veya hafif ağrılı olur ve düzensiz aralıklarla gelir. Hamilelikte her türlü olağandışı belirti ciddiye alınmalıdır. Erken müdahale, hem senin hem de bebeğinin sağlığı için büyük önem taşır.

Evet dediginiz gibi oluyordu düzensiz boyle adet sancisi gibi bide o zaman üşüttüm ondan da olabilr

Bende 27 .ci haftamda yaşadım aynı sancıyı iki gün sonra doktora gittiğimde enfeksiyon riskine karşı tahlil yaptı ve idrarda kan var düşük riski oluşmasına karşın ilaç verdi tedbirli olmakta fayda var

Ben 25+4 teyim doktorum sancılar ve ağrıların olabileceğini söyledi bebek hızlı büyümeye geçtiği için normal kontrollerde düşük vs riskin yoksa korkma ama kesin olarak doktorunla görüşmelisin

Benimde yarın 27 haftalık oluyor gecen ay zaten enfeksiyonun var dedi ilac verdi gece içilen 1 kerelikti belki hala vardır

Yarin doktora gidicem zaten soylicem herhamgi bi düşük riskim yok cok şükür