Karın ağrısı 20+3

Kızlar ya ben 20 haftaya girdiğimden beri karın ağrılarım başladı acaba bebek hareket ettikçe mi ağrı yapıyo yoksa geliştiği için mi ?! bir günde 5 6 kere karnım ağrıyor ya ne yapmam lzm normal mi?!

bu haftalardan sonra karın cok cabuk büyüyor, o yüzden ağrı oluyordur büyüdüğü için. Gaz vs gibi sorunun varsada tetikliye bilir. Ağrıdığında dinlenmek en iyisiydi benm için.

1 Beğeni

Çok şükür gaz veya kabızlık durumum yok ama isteristemez ağrıdan rahatsız oluyorum Pki kaç haftaya kadar sürüyo İlk gebeliğim

valla canm 20 ci haftalarda bendede daha belirginleşti ağrılar, kasık ağrıları batma hissi gibi bel ağrısı vs Yanii şuan 25 haftamdaym her yeni haftada 1 kez yoğun ağrı hissettim. Muhtemelen doğurana kadar bi ağrı olucak hep. Tabi hiç dinmeyen bir ağrın varsa dayanılmaycak şekilde doktoruna danış derim. Cnkü ağrıların cok uzun durmaksızınsa mutlaka doktora git derim.

1 Beğeni

Mide yanman varmj benim o yüzden ağrıyor da dr dediydi

1 Beğeni

Ya doğrudur canım çok şükür devamlı bi ağrı yok şimdilik

canım çok şükür kesildi ama kesilene kadar çok kötüydü durumum

Ya evet o çok zor ya

30+5teyim bugün felaket bir ağrım oldu ilk defa bu kadar şiddetli ve uzun sürdü, korktum baya ama neyse geçti çok şükür, yarın zaten kontrolüm doktorla konuşacağım umarım rahatlatır beni

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım ya inş bi sorun yoktur

1 Beğeni

İnşallah canım sağ ol :folded_hands:t3:

1 Beğeni