Kanuni Sultan Süleyman hastanesi doktor önerisi acil

Kızlar kanunide doğum yapan bilgi verebilirmi nasıl oluyor doktor doğuma müdahale ediyor mu yada hangi doktor öneriniz var memniniyet olarak sizce orda doğum yapılırmı

Hangi. Şehir

Istanbul kanuni sultan süleymana hiç gittin mi

Evet İstanbuldakine gittim ama doktor pek kafama yatmadı tatmin olmadım.nedense

Kanuni pek gidilecek bi hastahane degil açıkçası bende bir kac kez farklı bölümlerine gittim doktorları pek insancıl değil insana iyi davranmıyorlar hic memnun kalmamıstım bir dahada adım atmadim o hastahaneye ne doktorları iyi ne hemsireleri güler yuz desen yok kestirip atiyorlar herseyi kan bile zor verdim
Danismaya gidip soruyorum yanlis yonlendiriyor randevuma onlar yuzunden gec kaliyorum doktor almam diyor doktorla ayri munakaşa yasiyorum kan vermeye gidiyorum sıra aliyorum sırayi direk geciyorlar idrar testi birakip girene kadar sonra git tekrat numara al diyorlar falan ben öyle hastahane görmedim Tavsiye etmem orada dogum yapmayi biraz kasap gibi geldiler bana acımasızlar sanki bu yuzden tek bi devlet hastahanesine gidiyorum her sorunumda avrupa yakasinda olmama ragmen kartal lütfi kırdar a gidiyorum dogumumu da orada yapacağım daha öncede ameliyatlarimi orada oldum

Bende kontrollere oraya gidiyorum doğum yapmadım ama doğum bölümünde bir hafta yattım ameliyat olmuştum bikaç sene oldu ozamandan bu yana devamlı oraya gidiyorum iki defa kürtaj oldum düsükten bı parça verdim ve ameliyat olmuştum tavsiye eder miyim hayır etmem kadın doğumu çok kötü bir hastane bi tanidik çam sakurada doğum yaptı ordan çok memnun kalmiş orayı bı araştırmak lazim

Ben şuan kanunideyim dün burda doğuma alındım bence bu hastaneyi tercih etmeyin ben kendim bir daha asla gelmem buraya kendi deneyimim çok kötüydü burda benimle olanlarda çok kötü oldular gelenlerden ayrılmak isteyen çok oldu

Kıyamam,doğumun normal miydi cnm

İkisini de yasattılar zorla bana

Canım yah gecmis olsun çok, ins iyisinizdir …qyrilmak isteyenlere müsade etmiyorlar mı aman ne kötü Allah iyi insanlarla karsılastirsin

Allah razı olsun canım onlardan izin alana kadar doğumun başlıyor eğer açıklığın azsa izin veriyorlarlar ama açıklığın varsa izin alana kadar doğuma alınıyorsun

Anladım kuzum riske almıyorlar haklılar ama keşke daha suzgun davranilsa kadın yah kadın hele birde hamile kadın nasıl kötü olabiliyorlar ebelerde hemsikerelerde kadınlar nasıl bu kadar kötü olabiliuorlar anlamış değilim :face_holding_back_tears:

Şuan buraya yazsam yaşadıklarımı bütün forum ağlar inanki ama unutmak istiyorum gerçekten yapacak birşey yok olan oldu sağ salim evladımı aldım elime ya o yeterli tek tesellim o gerçekten

Ah canım yah çok üzüldüm kuzum ,ne denir ki rabbim iyi insanlarla karsılastirsin inşallah :palms_up_together: en kısa sürede bebisinle taburcu olursunuz bundan sonra rabbim yormasin seni herşey çok mu com güzel olsun insallahh​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Allah razı olsun canım Rabbim hepimize de evladımızı sağ salim elimize alıp evimize götürmeyi nasip etsin inşallah :palms_up_together: Gerçekten Hamile kalmadan önceki süreçte hamilelikte doğumda doğumdan sonrada ayrı ayrı çok zor süreçler Rabbim iyi insanlarla yola çıkmayı ve o yolda iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:

Cümlemizden insallah kuzum ,amin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bebisle taburcu olup evinize gittiğiniz gün …evet kadın olmak başlı başına çok zor ,Rabbim esirgesin minnosu insallah sütunüzde bol olur minik rahatlıkla içer hiç sorun yaşamazsınız dua edeceğim cnm sende bize et nolur :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: