Kizlar bundan 15 gun grip olmustum agir bi grip degildi 2 gun surdu 1. Gun balgamla kan geldi 2 sefer hemn hastaneye gittik. Bogaz enfeksiyonu yuzunden demisti antibiyotik verdi eve geldim. Simdi bu sabahta devamli kan geliyo agzimdan ama ne bi grip durumum var ne bi bogaz agrim. Basina gelen oldumu. Neden oluyo
Bnm ramazandan beri devamli gece yarisi uyansam sabah hep kanli tukuruyorum astimim var ve burnumda et ondanmi bnde bilemedim daha once olmuyodu doktorada gitmedim
Benimde astimim var 31 yasindayim ilk kez boyle bisey basima geldi. Tekrar dahiliyeye randevu kestim bi gitcem tekrar. Kesinlikle sende gozukmelisin
Bende gribi atlattım ama kuru kuru öksürük oluyor ciğerim çıkacak gibi bir gelince art arda oksuruyorum 2kez kan geldi bende de kadın doğum cu KBB ye git dedi ilaç zarar verir mi bebeğe diye sordum o daha iyi bilir dedi enfeksiyon varsa bebeğe de zarar verebilir dedi bana sizde de çok oksurmekten bogaziniz yırtılmış olabilir
Hamileligim ilk aylarinda cok kotu oksurugum vardi evet olmussada o zmn olmustur . Ölecek gibi öksuruyordum cunku. Bende randevu kestim cuma gunu gitcem. İnsallh bebege bi zarari olmaz o zmn. Dogum yapmk uzereyim cunku cok korkuyom
Yanlış bilgi vermek istemem benim de burunda kanamali burnumu sildigim de hamilelikte olabiliyormus damarlardan catmala falan bogaziniz da tahris olmus olabilir balgam cikartmaya zorlanmış olabilrseniz hamileligimin basinda benim de bogazim oldu o sekil tahris olmus demisti doktorum
Anladim canim insallah oyledir benimde ilk kez basima gelince tedrgin oldum biraz. Tahric olsunda yltek o gecer
İnşallah canım dr gidince yazarsın merak ettim
Gittim de canim sonuclar pazartesiye kaldi