Kanda yüksek enfeksiyon

Arkadaşlar merhaba,bugun kanimda yuksek enfeksiyon oldugunu ögrendim.nefes darligi sikayetiyle gitmistim.verdigim testte boyle bir sey cikti.boyle bir durum yasayan var mı? Doktor antibiyotik yazdi hamilelere uygun onu da pek kullanasim yok.Boyle bi durumla karsilasan varsa nasil bir yol izledi bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Hamileligimin ilk baslarinda ishal olmustum ve asiri karin sancilanmasiyla gittim kadin doguma kanimda enfeksiyon xikti direk yatis verdi serumla beraber antibiyotige basladi canim bende senin gibi tedirgin oldum doktora sordum emin ol enfeksiyon bebek icin daha tehlikeli dedi 2 gun yattim hastanede

1 Beğeni

Bende de yüksekti crp 75 çıktı antibiyotik başlattı kullandım ama hemen düşürmedi antibiyotik sonra yatış verdi damardan antibiyotik tedavisi gördüm 3 günde crp 12 lere düştü her şekilde antibiyotik tedavisi oluyor başka çaresi yok korkma birşey olmaz her hamile kullanıyor enfeksiyon antibiyotikten daha riskli kanda daha da riskli oluyor birde bol bol tavuk suyu çorbası iç organik tavuk bulabiliyorsan daha iyi olur

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim cevaplariniz icin.dikkate alacağim.