Kanda gebelik var ama ultrasonda görünmüyor

Fakat kanamam ve sancım çok fazla böyle olması normal mi neyden olur daha önce yaşayan oldu mu

Belki de haftası küçük olduğu için görünmüyordur henüz. Kanamanın fazlaysa lütfen acile gidin hemen. Düşük olabilir :pleading_face:

Kanama varsa ve fazlaysa acile gitmeniz gerekebilir :pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face: hatta bence acile basvurun :pleading_face::pleading_face:

Az önce doktordan geldim doktor şey dedi ona yapacağım bir şey yok ilacı da yok cuma günü tekrar gel dedi bende anlamadım devletteki doktorların hepsi baştan savar gibi davranıyor ne yapacağımı da bilmiyorum

Nasil ya??? Kanaman var ve oylece ilacsiz gonderdi mi??? Saka gibi… @NURAN anormal geldi bana sence de oyle degil mi???

Acaba arac varsa baska bir hastaneye gitme sansiniz var mi neden oyle yapti ki?? Tek açıklaması bumuydu doktorun? :face_holding_back_tears:

İğne yapıyo kanama dursun diye obe saçma şey öyle

1 Beğeni

One yazacaktım

Kanama çok olunca yatş verir

Dusuk onleyici vermezler mi genelde birde cok kucuk dogru duzgun aciklama yapmadan gondermis kanaman normal yerlesme kanamasi ilaca gerek yok vs dese aciklasa anlasilir belki de… ne bileyim belirsiz bi sekilde gondermis sanki kizcagizi :pleading_face:

Başka hastaneye gitmesi lazım iğne yapıyor lar kanama durunca yoluyolar

1 Beğeni

Bence de baska bir yere daha gorunse iyi olur ama umarim arac vardir da rahatca gidebilir :face_holding_back_tears:

Vallahi aracda olmasa ambulans la gidecek

1 Beğeni

Eyer bebekde sıkıntı yoksa iğne yaparlar

Allah yardimcisi olsun umarim guzel haberle doner aramiza :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

Bende pazartesi gittim kanda pozitif çıktı ama ultrasonda görünmedi kese doktor küçük olduğu için görünmeyenilir dedi normalmis

Ben bir buçuk ay önce o durumu yaşadım test ve kan pozitif çıktı ama kese görünmedi. İki gün sonra şiddetli ağrı ve kanamam oldu acil kadın doğuma gittim yerleşme kanaması da olabilir dusukte olabilir yarın gel öyle kan testini tutalım dediler gönderdiler. Gece çok fazla ağrım ve kanamam oldu sabah direk hastaneye gittim kan aldılar alttan muayne yaptılar düşük olduğunu öğrendim . Ama normal bir düşük değil kimyasal gebelik sonucu oluşan bir düşük bebek dördüncü haftaya girince kendiliğinden düşük oluyor gecikmiş bir adet kanaması gibi düşün . Sen kaç haftalıksın

En son ki beta hcg degeriniz kaç? Kanama olunca kanamayı durdurmak icin progestan iğne yapılıyor, fitil hap tedavisi baslatıyorlar. Kimyasal gebelik vs olup olmadıgı anlasılması icinde iki gunde bir hcg bakılması lazım. Siz kacıncı haftadasınız suan? İmkanınız varsa özelin aciline basvurun derim. Devlet hastaneleri niye boyle bilmiyorum daha oncede aynı seyleri yasayanları cok duydum… Gecmiş olsun