Kanayan yaramız çatlaklar 🤭

Hamilelik sonrası çatlaklar için memnun kaldığınız krem yada herhangi bir yöntem var mı :thinking:

1 Beğeni

Lierac kullanıyorum düzenli olarak :sparkles:

Doğumdan sonramı?

Çatlaklar için ne öneriyorsunuz

@Sevane evet :smiling_face:

@Altununannesi öncelikle şu bir gerçek ki herkes için olmasa da ne yaparsak yapalım o çatlaklar oluşuyor maalesef :unamused: ama yine de dikkat etmek gerekli bol sıvı tüketimi ve vücudu sürekli nemlendirmek çok önemli vede şu kremi tavsiye edebilirim

Ergenlik döneminde dahi çatlak yaşayan cildi kuru biri olarak bu dönem benide çok düşündürüyor ne yaparsam yapayım çatlarım diye düşünüyorum 4 ay öncesinde yağlarla cildimi besleme başladım dada hamileliğimin başındayım ama karnım hemen şişti kilo aldım. Hindistan cevizi yağının başlarda kullanılabilecek bir ürün olduğu öneriliyordu dün gtatise uğradım 2 farklı çesidini aldım renkli olan inanılmaz besleyici hemen emiliyor üst değişirken yada geceleri kullanışanilir umarım faydası olur içeriğindeki yağlar çatlak karşıtı yenileyici selülit önleyici nemlendirici şeklinde resim atıyorum

Biri 65 diğeri 75 lira olarak hatırlıyorum ve uzun süre gidecektir

Bende başında önlem almak istiyorum çatlaklar gerçekten üzücü bir durum oldu zan

İlk gebelikte aktardan hindistan cevizi yağı kakao yağı vs alıp karıştırmayım. Sormustum düzenli olarak. Ama yinede 24 den sonra catladim. Yani genetik yapı vücut meselesi en çok da.simdi ikinci gebeliğim 14 de bayağı belirgin catlagim var. Üzgünüm ama yapacak da bişey yok. Çok da takilmayin

Benim annemde ve ablalarimda hiç çatlak yok genimize çeksem süper olur :grin:

pbserum diye bir enjeksiyon ürünü var kızlar selülite de iyi geliyo çatlağa da onu araştırabilirsiniz

Bu Hindistan cevizi yağını nerden aldınız acaba

Bide bunları ne zamandan sonra kullanmalyız ben 4 aylık oldum henüz gözle görülür çatlak vs yok ama kullanmalı mıyım? Bu tarz ürünlerin bi sakıncası var mıdır acaba hani deri altına ulaşıp bebeğe zarar verebilir mi?

Kakao yağı düzensiz kullanmama rağmen çatlama olmadı ama sürmediğim yerler çatladı biraz

Hamile olmadığım halde popo kısmında ve diz kapaklarımda bile çatlaklar oluştu hamile olursam 10 katı artar galiba

Gratiste mevcut kendi üretimi doğal ürün çatlak dışunda gögüs ucunda da kullanılıyor yenilebiliyor, bulantı , reflü başlangıcı gibi basta mide olarak sindirim sistemine ayrıca saç için yararlarıda var. Fiyat 65 -75 lira diğer ürünlere göre oldukça makul

1 Beğeni

Benimde cilt yatkınlığum var Sende erkenden başlayabilirsin canım güzel haber yakın diye umuyorum zaten​:smiling_face::blue_heart: kuru çatlak meyilli cildin beslenip kendini toparlaması zaman alabiliyor

1 Beğeni

Doğumdan sonra çatlaklar tamamen yok olmuyor kimisinde ise hiç yok olmuyor.

Ben hamileyken çatlağım çok oldu aşırı ,doğumdan sonra gitmedi biraz bile olsa