Kanamam oldu 5+3 gunluk yardım lütfen

Kizlar sabah4.50 gibi bicak saplanmasi gibi bir aciyla uyandim sonra wc ye gittim cok az bi kan geldi direk doktora gittik kese duruyo bebek de gorunuyor azcik hatta kalp atisi gorunuyor az,… az bi kanama geldi sonra durdu suan da da kanamam yok iğne oldum birde progestan mi ne ondan verdiler gece fitil olarak kullanicam 2 gun dinlen dedi doktorlar korktum ama kotu dusunmemeye calisiyorum yardimci olurmusunuz lütfen

1 Beğeni

Gecmis olsun, kanama devam etmediği surece sıkıntı olacağını sanmıyorum Allahın izniyle birsey olmaz ins korkmayın. Gerekenler yapılmıs zaten, fitilleri duzenli kullanın. Fitili itebildiğiniz kadar ileriye itin en az 30 dk bekleyin. Gece de zaten fitili atıp uyursunuz. Fitilin kalıntıları cıkıyor bir miktar endise etmeyin. Vajinadan yeteri kadar emilim oluyor.İns hersey yolunda ilerler saglıcakla kucagınıza alırsınız. :palms_up_together:

1 Beğeni

Cok teşekkürler insallah bisey olmaz bebegime bizimle devam eder ve saglikla gelir dunyamiza​:smiling_face_with_tear:

Merhabalar. İlacınızı düzenli alın, bolca uzanın, ayakta durmamaya çalışın. Geçmiş olsun :pray::heart:

(Bu arada konular çok fazla olduğu için yetişmekte zorlanabiliyoruz, kusura bakmayın :blush:)