Düşük kanamam lekeli gunlerimi de sayarsam tam olarak 3 temmuzda bitti acaba adeti nezaman gorurum tahmini olan var mi bu arada kendiliğinden düşük oldu benimki
5 eylülde düşük yaptım 1 hafta kadar sürdü kanamam sonra 13 Ekimde adet olmuşum yaklaşık 1 ay sonra olmuşum normalde 24 günde Bi olurken ikinci adetim de 13 kasımda olmuşum sonra 15 aralıkta verdiğim kanda hamile olduğumu öğrendim zaten
Bende 23 haziranda düşük oldu ozaman ilk adeti temmuz 28 gibi ancak görürüm biran önce yaşadigim sağlıksız gebeliğin sağlikli birsekilde yerinin dolmasini okadar çok istiyorumki @Tatlıheyecanım_3012
Ben zamaninda 24 temmuzda düsük yapmistim tam 1 ay sonra 24 agustosta adet olmustum.. genelde 4 hafta sonra adetiniz geliyor
Sağlikla gelsin insllh bundan sonra olacak gebelikte sağlikla olsun insllh diye her gun dua ediyom insan dusukten sonra ne kadar boşlukta hissediyor kendini okadar uzun soluklu bir gebelikte değildi ama beni baya kendine bağlamış onu anladım düşükten sonra @Selda1
Insallah 2 haftaya dogumum var az kaldi.. bende öyle olmustum cok kötü oluyorsun ama geciyo sonra yine bir mücize hayatta hersey bizler icin üzülme gecicek
Kesinlikle öyle cnm doğumunda banada dua eder misin cnm hamilelerin duasi kabul olur Allh raziolsn şimdiden rabbim doğumunuzuda sağlikla sihhatle gecirmenizi nasip etsin tek avazda kurtarsin insllh bebişinizi sağlikla kucağiniza alirsiniz insllh @Selda1
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah insan çok kötü oluyo biliyorum ben kürtaj kimyasal düşük hepsini yaşadım sonrasında çok şükür rabbim nasip etti 34 haftalık olduk bile gzel heyecanlar bınlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin cnm insllh Allh raziolsn @Tatlıheyecanım_3012
Tabiki ederim, Allah kimseyi evlatsiz birakmasin.. senin suan güclü olman lazim.. ve Teheccüd namazi kil bol bol inan bana hersey düzeliyor. Hayatta hersey hayal ettigin gibi olmuyor bazen kör karanlikta kaldigin günler oluyor.. o yüzden cok sevdigim bir söz var…( iyiki geciyorsun zaman ya acinin en derinime isledigi bi an dursaydin) sonra zaman geciyor minicik karninda cirpinan ayaklarla uyaniyorsun.. sen yeterki dua et güclü ol o vakitlerde gelicek elbek. Bizde gectik o yollardan seni cok iyi anliyorum ben.
Ne güzel yazmissin cnm vallh Allh raziolsn kesinlikle katiliyorum yaşadigimiz ne kadar imtihan varsa hep şukrumuzu daha da artiyor yine şukrettim rabbimeki düşüğümu bana kolaylaştirdi diye evet yaşadiklarimiz zor ama rabbimin yine elimden tuttuğunu bana zorlaştirmadigini o an iliklerime kadar hissettim şükürler elbet en guzelini en hayırlısını nasip edecektir buna da inancim sonsuzdur insllh @Selda1