Kanama oluyorum

Kanama oluyorum daha çok küçük 3 veya 4 haftalık keseside oluşmamış ağrım yok ama kanamam çok yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?

Hemen hastaneye git bu durumda agrinyolmasa bile mutlaka baksınlar hiç mi kanaman bu kdr olunca hastaneye gitmedin unutma gebeliğin hiç bi doneminde kanama normal degildir .

1 Beğeni

Bugün hastaneye gittim leke ve biraz pırtı geldiğini söyledim dokdora folikasit verdi ve eşimle kan uyuşmazlığı mız olduğu için iğnesini vurduttu eve geldim ve kanama oldum hala da oluyor ama ağrım hiç yok ? Şuan gitsemde acil doğru düzgün bakmıyor geçen gittik gene kan testi ve idrar testi yaptı gönderdi sabahı bekliyorum

Sabahı beklemen maalesef doğru değil. Eşimle benimde kan uyuşmazlığımız var fakat kan uyuşmazlık iğnesini 28.hafta da yapıyorlar. Beklemen ihtmal yaratabilir. Haftan çok yeni. Folikasitin kanama durduma gibi bir özelliği yok diyebiliyorum. Beklememen gerekiyor. Allah korusun çok yoğun kanama hiç normal değil hemde hiçbir haftada.

2 Beğeni

Bilgiler için teşekkürler doğru diyorsunuz ilk gebeliğim biraz korkuyorum hemen taksi çağırıp acile gidiyorum

1 Beğeni

Ilgilenmezlerse de diretin, kanamanın yoğun olduğunu ve kan uyuşmazlığı iğnesini yaptıklarını mutlaka vurgulayın. Belki bir yan etki yaptı bilenmez maalesef. İçinizide ferah tutun. Rabbim yardımcınız olsun :pray::pray:

Nasıl oldunuz

Kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir bende olmuştu kan testinde var çıkıp 3 gün sonra kanamam olmuştu tekrar kan verdiğimde değerim 0 çıkmıştı doktorda vücut kabul etmemis ve kanla atmış demişti…ihmal etmeyin doktora mutlaka danışın

@Mine.53 nasıl oldunuz var mı bir gelişme

Ne yaptılarsa olmadı düştü bebeğim taktiri ilahi olmadı hayırlısı olsun herkes için teşekkürler saolun Rabbim herkese hayırlı sağlıklı hamilelik süreci versin inşallah ağrısız sağlıklı hemen doğuranlar dan eylesin sizi inşallah

3 Beğeni

Rabbim size de tekrar evlat nasip etsin. Hayırlı evlatlardan eylesin.

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun kardeşim

Rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı nasip etsin. Hayırlısı ile tekrardan anneliği nasip etsin. :heart::heart:

1 Beğeni

Hiç üzülme rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde hayırlı bı evlat nasip etsin :heart:

1 Beğeni