Kanama normal mi

Hanımlar merhaba 7 haftalık hamileyim temizlik yaparken açık pembe hafif kanama geldi normal mi ilk gebeliğim biraz tedirgin oldum

Merhaba Nevin! Normalde böyle hafif pembe olan kan değildir bu adet gibi birşeydir benim de başıma gelmişliği var ama babaannem bana bebeğin çok güzel olacağını söyledi​:smile: o yüzden gönlünü rahat tut tabi ki bu sadece bir kerelikse devam ederse bi doktorunla görüşmekte fayda var bence​:smiling_face:

Temizlik yapıyordum bugün lavaboya girdiğimde açık pembe bir kanama gerçekleşti bende panik yaptım teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım

1 Beğeni

İlk 3 ayda risk her zaman var doktora görünün bence progestan veya düşük önleyici iğne yapabilir, biz ne dersek yanlış olur yerleşme kanaması mı yoksa düşük kanaması mı ultrasonsuz bilemeyiz. Benim de oldu doktorum pembe ve kırmızı kanamalar tehlikeli demişti iğne yaptı ve progestan başlattı 4 aya kadar kullandım çünkü ara ara kanamam oluyordu siz de bir an önce doktora görünün

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim yarın kontrol var zaten bunu muhakkak ileticem

Kesinlikle doktoruna görünmelisin ilk üç ay kanamalara dikkat edilmeli

Kesinlikle doktora git gebeliğin hic bir döneminde kanama normal degil hem senin hemde bebginin sağlığı için en iyisi doktoruna danışmak hem için rahat olur​:bouquet:

Bugün kontrolüm vardı kalp atışını dinleyemedik haftaya birdaha çağırdı umarım sağlıklıdır bebeğim

Yerleşme kanaması olabilir doktoruna sor düşük riski falan varsa duphaston verebilir

Beklemeden doktora gidin kanamanın rengi diyolar genelde ama bence alakası yok çünkü bir düşüğümde pembe renk digerinde kahverengi lekelerle gitmiştim ikiside düsük oldu ihmal etmeyin