Kanama ne zaman biter

Kemdiliginden yapilan düşüklerde normalde kanama ne zaman biter benim kahve lekeli oluyor yarinakadar biter galiba diyom sonra lavaboya gidiyom idrarimi yapiyom tekrar peçete kan oluyor sanki yeni başlıyor gibi oluyor bugün altıncı günüm bu arada

Bu arada bunu da sormak istiyorum düşük kanaması bitmeden üzerine adette olunur mu peki

Yok olmuyorsun kanaman bittikten snra adet görüyosun benim öyle olmuştı

Benim kanama 4 gün fln sürmüştü ztn 15/20 gun sonrada regl olmuştum

Sizin normal düşük mü yoksa kürtaj mıydı @Havvanurr

Kendim yoğun sanciyla hastaneye gittim ve düşürdüm sonradan tekrar ameliyata aldilar ama icimi temizlemek için

Bende evde düşürdüm hastaneye gittim alttan baktilar keseyi dusurmuşsun dediler kanaman devam eder dediler beta sifirlanmasi zaman alir dediler ama daha amaliyat falan yapmadilar sizin kaç haftalikti bebek falan var miydi @Havvanurr

1 Beğeni

Benım düşük yapalı 1 ay oldu hala adet göremedim :frowning:

Sizinde normal düşüktü demi kendiniz dusurmuştunuz @Reyhan2

Evet canım kendi düştü

Ne zaman düşük yaptın cnm senin kanama kaç gün surdu benim alti gun kanama şimdide lekeler var vallh namaz falanda kilamiyom şaştim kaldım bende@Reyhan2

13 mayısta sıfırlanmış beta ama sürdü nerdeyse 1 haftadan fazla sürdü kolay değil ama senlik değil özür sayılıyor

Acaba namaz kilsam sorun olur mu cnm bu arada haziran bitti hala adet gormedin mi niye oyle acaba @Reyhan2

Cnm korkudan eşimede yanaşamiyom şimdilik diyom bir adet goreyim öyle @Reyhan2

Bence hamile kalmaktan korkma tutma ihtimali çok yüksek namazda 10 günden sonra kılınabilir diye biliyorum

Bende şuan işsizim o yüzden korunuyorum hamile kalma ihtimalim yok şuan :frowning:

Betamda henuz sifirlanmadi cnm daha yeni oldu düşük belki bir adet geçirirsem daha iyi olur diyom @Reyhan2

Sen bilirsin ama istiyorsan bekleme bence

Acaba adetin neden bu kadar gecikti cnm

Bilemiyorum :frowning: