Kanama ağrı

3-4 haftalık hamileyim ama bugün kanamam oldu ve sırt karın ağrım çok var nedeni ne olabilir yaşayan var mı

Kanamanız çok mu?

Evet başta azdı sonra arttı

Agır birsey kendinizi falan zorladiniz mi bir doktara gorunun

Yok günlük yapılan şeyler yoracak bişey olmadı kaç tane acile gittim kadın doğum yok dedi şimdi esenyurta gidiyorum inşallah bir şey yoktur. Düşük olmasından korkuyorum

Benimde oyle idi adet kanamasi gibi oluyor once minmakti kahveydi sonra artti. Düşük yapmisim inşallah senin kötü biseyin yoktur haberlerini bekliyoruz

Acile git beta hcg ver direk çıkıyor . Ultrasyonla bakamazlar zaten 1500 olmasi lazm

Insallah birsey yoktur

Canım nasıl oldun inşallah bir şeyin yoktur

Alttan muayne yaptılar düşük olacak kadar kanamam yok dediler ama düşük riskide olabilir yerleşme kanaması da olabilirmiş yarın kan tahlili için çağırdılar . O zaman kanamam durdu şuan çok fazla kanamam var düşük oldu sanırım öyle hissediyorum :pleading_face:

Kendini rahat bırak stres yapma lütfen daha da zarar verirsin canım kendine inşallah bişey olmamıştır ama şimdi gitsen tekrar bir acile için rahatlar

Belki yerleşme kanıdır herkeste aynı. Ağrı aynı kan gelmez kimisinde az kimisinde fazla bunları düşünme bol bol dinlen canım sakın iş yapma

İki günde bir beta HGC değeri artış gösterdiği için bende bir gün önce kan tahlili yapmıştım onun için şuan yapabileceğimiz bişey yok yarın gel kan tahlili tutacaz dediler. Bir iki saate gideceğim inşallah bişey yoktur ama alt karın ağrısı ve hafif pohtili bir kanama oldu buda düşük belirtisiymiş

Ne yaptın?

Kanamaniz vsrken cati muanesine izin vermeyin doğru değil ki çati musnesi 9 uncu haftaya kadar kese gozukmezse cati muanesi yapilir yeni gebe kadina cati muanesi heleki kanamasi olan kadina yapilmaz

Inşallah kötü bişey olmamiştir ya

Bende senin gibiydim… betadan baktir artmis mi azalmis mi diye. Allttan muayene yapmazlar zaten

Bütün doktorlarin aciklamasinda bir kadinin lekesi veya kanamasi varsa alttan muayene edilir çünkü herseyi orda nettir bunu bir doktor yapmiyorsa asıl sıkıntı var demektir arkadaşlar. Kanama varken bakmak isterler çoğu durumda kürtaj sonrası ilk adette bile, korkmayın zarar vermiyor nasibi varsa yaşıyor bebek…

Aynen tabi ama her doktorda farkli bakiyo benimde hep lekem olur ilk dönemler ama hiç çati muanesi yapmadi keseyi görmek için düsuk onleyici her turlu verilir gebeligin ilk haftalari oldu için ben bekleme taraftariyim kesede gorunmeden hiçbir tani koyamazsin derdi tabi ama her doktorun görüşü farkli olabilir tabi ama inşallah kötü bişey yoktur olmamiştir canim önemli olan o

Gidip kan verdim bugün. Ciddi anlamda doktorların ihmarkarligi çok kötü . Bugünkü doktor bana diyor ki dün niye senden kan almadılar durumun kötü sonuçta sadece başından salmak için bir kontrol yapıp gönderdiler dün . Sonuçlarınmı bekliyorum inşallah kötü çıkmaz ama dün geceden beri kanamam var ve pıhtılı o sebepten dolayı düşüren çok korkuyorum çünkü normal az miktarda bir kanama değil adet kanamasına benzer