Merhabalar kızlar ben 5+5 haftalık hamileyim daha ilk gebeliğim kan uyuşmazlığım var bugün hafif bi pembemsi bi kanamam oldu hemen hastaneye gittim doktor direk kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerektiğini söyledi eve geldim ama akıntım normale döndü şimdide kafam çok karışık eğer iğneyi kanama olmadan yaptırırsam bi sorun oluşurmu ? Yani şlk başta pembemsiydi şimdi yok ne yapmalıyım başına gelen varmı?
Hic kafana takma Yaşadıkların normal. Kanama uyusmazliktan olsun ya da olmasin iğnenin bir zarari olmuyor. O sadece tedbir amaçli. Bana da doğumdan önce 2 kez vuruldu biri ayni boyle ilk haftalarda digeri 28 de ve en sonuncusu da dogumdan hemen sonra.
- Gebeligim bizdede var 28 haftada normalde kan uyusmazligi ignesi zaten oluyoruz canim doktor banada dedi en ufak lekede gel hemen uyusmazlik igneni yapcaz diye korkma olmasi gereken bu
Bendede kan uyusumazlik var ilk gebelikte igne vurulmuyorki
Benim de ilk gebeliğim bana da 28. haftada iğne vuracağız ve kanaman olursa da hemen gel dediler
Bizde de kan uyuşmazlığı var iki aylıkken benim de çok az pembemsi bir akıntı olmuştu ve doktor uyuşmazlık iğnesi vurulmam gerektiğini söylemişti aynı şekilde vuruldum ben de iğneyi herhangi bir sorun yaşamadım , 28.haftada da vuruldum toplamda iki tane vurulmuş oldum . İlk gebeliğim bu arada
Çok teşekkürler arkadaşlar bugün vuruldum bir sıkıntı yok çok şükür :))