Hanimlar bu ikinci hamileligim ama aradan 9 sene gecince unuttum haliyle 28 haftamda igne olucam ama tam 28 demi gitmem gerekiyo 28+2 de gitsem sknti olmaz heralde doktora sormayi unuttum . Fetal ekomda var ikisini aynu gun hallediyim diye dusunmusdum
2 günün birşey değiştireceğini düşünmüyorum. Benim de ikinci gebelik ilkinde vuruldum bu aşıyı. Ama simdi benden bir test istedi indrect coombs testi imiş adı. Onu yaptır sonra iğneyi vuracağız dedi.Saniyorum bebeğin kan grubunu öğrenme testi. Haftaya ben de önce test sonra aşısini olacağım. Benimde 28 +4lerde olacak mesele etmedi doktor.
Benim 29. Haftada yapildi canim. Sorun olmaz demişti doktor
İlkinde test falan yapilmamisdi bundada hic bilgi vemediler sadece 28 haftada gel igne yapalim dediler ozaman test falan yapiliyosa bencede 1.2 gunden bisey olmaz cok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim canim saolasin
Ilkinde bende test falan yaptırmadım. Ilk cocukta problem olmayip ikincisinde sıkıntı olabiliyormuş. Bir de dogum sonrasi bebege aşi vurulup vurulmayacagini bilmeleri acisindan test istedi. Ilk cocugum pozitif oldu yani benim gibi negatif değildi. Rica ederim 🩷
Ben ilk dusuk yaptim ikincide 28 haftada igne oldum dogumdan sonra babasinin kanini aldigi icin hem bebek hem ben tekrar olduk demekki anne karnindayken yapiyolar artik onceden dogumdan sonra bakiyolardi