Kan uyuşmazlığı negatif pozitif olanlarda oluyordu değil mi
Anne negatif baba pozitif olunca bebeğe zarar veriyormus fakat bu risk ikinci gebelik için geçerli deniyor
Rhogam vuruluyor
Benim kan grubum A negatif eşimin de 0 pozitif. 28. Haftamızda olduk biz, Kalçadan iğne vurdular. Duruma göre sanırım doğumdan sonra tekrar vuracaklarmış
Ben yanlış hatırladığım için doktora yanlış söyledim 19-20 haftalarda perinatoloji ye gittikten sonra kendisine tekrar gelmemi istedi. O zaman gidip bilgiyi duzeltsem sorun olmaz demi geç kalmış sayılmam @Betuesk
@Flz Zaten bu testi 28. Haftada yapıyorlar geç değil rahat olun
@İlknur arkadaşımın dediği gibi 28. Haftalarda kan alıp bakıyorlar zaten, ondan sonra iğne yapıyorlar Ben de ilk başlarda söylemeyi unutuyordum hep kan uyuşmazlığı olduğunu
@İlknur @Betuesk kontrole gittiğimde ilk işim bilgiyi düzeltmek olacak unuturum gözden kaçar . Oraya yanlış not ettiler
Hata onların hastaya sorarak değil eşten de kan alarak kayda geçirmeleri lazım bu işin sonu ikinci bebeğin engelli olması demek sonuçta, bilmeyen çok gebe olduğunu düşünüyorum. Ama siz düzeltin kesinlikle unutmayın
Vallahi ilk işim bu olacak hayırlısı ile gercekten keşke bebenin babasından da kan örneği alınsaydı yada bir belge alınsa sabah ne yediğimi hatirlamiyom adamın kan gurbunu nerden hatırlayım
Arkadaşlar kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda 2.gebelikte ne zaman yapıldı iğnesi
@Gözde1 benle eşim arasinda vardı 28.haftada uyuşmazlık için iğne yapıldı bana. Benim ilk gebeliğim . Sonrakilerde sorun oluyormuş mutlaka yapılması gereken bir uygulama.
Benim B+ ,eşimin 0+ ti
Benim ilk hamileliğimde yapılmadı ama 2.hamileliğimde 28.haftada yapılck dedi doktor
Yapın mutlaka Allah korusun bebeğe bişi olmasın
Uygulamaya girişte blog yazısı var konuyla ilgili onuda okuyun. İlk gebelikte sorun olmasada 2. Ve diğer gebeliklerde sorun oluyor
Tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor siz yaptırdınız mi? kan uyuşmazlığımz var aşısıni yaptıracağız 28.hafta da yaptıran var mı?
28.haftaya kadar kan tahlili yapılckmış 28.haftada iğnesi yapılacakmış öyle dedi doktorum ama insan korkuyor işte gecen ay yaptırdım testi normal sorun yok dedi her ay tekrarlıycz dedi
Bizimde var kan uyuşmazlığımız bizede 28.haftada yapılacak dedi doktorumuz