Kan uyuşmazligi ignesi ne zaman uygulanmalı

Ege üniversitesine akşam azcık pembe ve kahverengi kanama var diye geldim, Bi kaç tahlil sonrasında vajinal ultrasonla baktı rahim kalinlaşmasi var ama daha kese gözükmüyor dedi , sonra kan uyuşmazligi var iğne yapmamız gerekiyor şuan dedi iğne bulunmadığı için , sabah gel dedi gittim , başka doktor vardı biz hu iğneyi daha kesesi gözükmeyen hastalarımıza yapmıyoruz niye yazmışlar sana falan dedi öyle olunca ben Bi şüphe duydum , bende iğneyi almadim yaptırmadim normalde Manisa’da oturuyorum ordaki doktoruma gitcem dedim girişte kayıt yapan abi vardı oda yok işte Manisa’da nerden bulcan bu iğneyi bu iğne olmazsa çocuğun oluşumu olmaz falan dedi bende sonuçta sadece giriş yapan dedim 1 doktorla yaptırmak istemedim ki 2. Doktor yapmıyoruz normalde demişken var mı başına gelen kan uyusmazligu ignesi olan sizce olmalı miyimc

1 Beğeni

Merhaba @Sevde21 hanım geçmiş olsun. Kendinizi hemen igneyi olacakmışsınız gibi düşünmeyin manisa’da da vardır. Manisadaki doktorunuza da sorun. İğne yoksa yine şuanki hastaneye gidersiniz. Hemen acil vurulması gereken bir iğne değil

Bana da tetanoz konusunda böyle korkuttular. Ben güvendiğim doktora gittim

@afrikanın_gelini54 @Esved ve @Gizem belki kaçıncı haftalarında iğneyi olduklarını paylaşmak isterler

Bu konu başlıĝı ve iceriği dikkatinizi çekebilir

Teşekkürler

1 Beğeni

Bizde de kan uyuşmazlığı var ben 28. Hafta diye biliyorum. Ama doktorum kanaman olursa hemen gel demişti.

1 Beğeni