Arkadaşlar benim bir arkadaşı var ve gebelik istiyor ne zamandır. Adet gecikmesi olmuştu ve hastaneye gitti kan tahlili verdi dün. Bugün gitmiş hastaneden doktor demiş gebesin. Arkadaşım sormuş kaç haftalık falan o da daha yeni olduğu için bilemiyorum. Arkadaş demiş hatta heyecanından gerçekten mi falan diye doktor da demiş ben doktorum. Bir hafta sonra gel tekrar demiş. Neyse arkadaşım oradan çıkınca bir de sağlık ocağına gitmiş. Neden bilmiyorum artık kesinleşsin diye mi haftasını falan söylesin diye mi heyecandan mı neden bilmiyorum. Sağlık ocağındaki doktora demiş ben hastaneye gittim tahlil verdim beni çağırdı ama gidemedim demiş bilerek. Tekrar tahlile baksın diye doktor. O da bakmış demiş ki negatif gebe değilsin. Kızın kafası karışık. Ne desem bilemedim. E nabza da düşmemiş sonuçlar. Doktora sordun mu beta değerini dedim ona göre yorum yaparız diye sormadım dedi. Yardımcı olur musunuz lütfen?
E nabıza düşmüyor ama bazen barkodla gittiği hastanenin laboratuvarının sayfasından açılıyor sonuçlar birde oraya baksın bence
1-1.5saate düşüyor e nabıza takip etsin düşünce değeri bizimle paylaşabilir misiniz bide eczaneden gebelik testi alıp yaptırsın
Söyledim ben de. Çıkanı hastaneden. İstanbul’da yaşıyor kendisi. Gidiş geliş zor tabii.
Yok dün yaptırdı düşmemiş. Belli olmuyor. Benim hamilelik için verdiğim test beş gün sonra düştü e nabza. Cuma günü vermiştim bir de pazartesi gününe kadar bekledim öyle gittim. Ben öğrendikten iki gün sonra dğştü e nabza. Değeri öğrenirse paylaşacam inşallah. Dedim ben de git hatta erken gebelik testi al dedim. Alacak o da gidip
Anladım canım umarım dilediği gibi olur
Aminnn inşallah.
Çok saçma geldi ikisi de doktor. İkisinin de önünde aynı tahlil. Birisi negatif diyor birisi pozitif diyor. Hatta sordum sonuç sırası alırken önüne değerler çıkıyor çıkmadı mı dedim hayır çıkmadı dedi. Ya bilemedi, fark etmedi ya da çıkmadı bilmiyorum. Ben de çok heyecan yaptım çünkü çok istiyordu ve umudunu kesti morali bozuktu hep kızın.
Allah hayırla sonuçlanırsın şu mübarek gün hürmetine
Allah razı olsun
Hastane kan tahlili yaptıysam kan sonuçlarını bir kağıda çıktısını vermek zorunda bunu da mı vermemişler ya da olmadı en yakın bir acile gidip tekrardan bir kan tahlili yaptırsın e-nabız’a düşmemesi imkansız veya da idrar tahlili yapsın
Valla bizim burada da hiçbir zaman vermiyorlar kan tahlilinin kağıdını falan. E nabza da dediğim gibi gerçekten bazen dört beş günü buluyor benim. O da dün vermiş düşmemiş. Bi Aksaklık var ama anlamadım
Acile git diye mesaj attım şimdi bakalım. Hamilelik testi alacaktı ne yaptı bilmiyorum.
Olabilir canım her yer farklı ben vermese bile kağıt istiyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Amin arkadaşım