Kan sulandırıcı iğne hep koluma vuruyorum artık agrimaya başladı bir arkadaş vardı göbekten vuruyordu bulamadım onu göbekten nereden vurulduğunu çok güzel tarif etmişti bu iğneyi kullanıp göbekten vuran arkadaşlar hangi bölgeden vurduğunu tarif edebilir mi
@Hümanurun_annesi
Banada gobegi anlatti ama cok gergin vuramiyorum korkuyorum bende koldan bacaga gectim ![]()
Göbekten bende korkuyorum bacakta nereden vuruyorsun
Ust bacagin dış kısmına vuruyorum yan taraf degilde yağlı kisma denk getirmeye calisiyoruz morarma vs olmadi hic bende nekadar dogru bilemicem artik aylardır vura vura yer kalmadi
Göbek deliğinin sağından veya solundan 4-5 cm uzaklığında olan yeri dezenfekte edip oradaki deriyi parmaklarının arasinda sıkıştırılmış bir şekilde iğneyi enjekte edebilirsiniz tabi karnınız büyüdükçe zorlaşıyor ben şuan karnım hem büyüdüğü ve gerginlestigi için zorlanıyorum sanırım bende bacağıma vurucam gibi
evet burası ![]()
33 haftadayım ben de Alt karnım çok sert ne vurabilirsem üst mide kısmına vurabilirim anca ama karnımdan çok korkuyorum kolda artık acımaya başladı ben de bacagıma vurmayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim
Bende şuan üst mide kısmından vuruyorum ama bacağa geçiş yapcam çünkü mide kismimda benim yağ yok ve gergin ![]()
Siz kaç haftalıksınız hangi sebeple vuruluyorsunuz
28 haftalık olduk bugün benim iki kaybım var bu üçüncü gebeliğim genetik teste çok az kan pıhtılaşması çıktı o yüzden kullanıyorum
Anladım sağlıcakla al bebişşni kucağına inşallah ![]()
Siz kaç haftalıksınız neden vuruluyorsunuz ıgneyı ![]()
Amin inşallah sizlerde sağlıcakla alın inşallah ![]()
Ben 30+3 üm.surekli yattigim icin vuruyorum rahim agzi yetmezligim varda.siz demi yatiyorsunuz hep
33 haftalığım bende gebelıgın başından beri d-dimer yukseklıgım fazla normal seviyeye düşmediği için verdiler kanımda pıhtılaşma varmış perşembe günü kalp damara gıdecegım
Sizinde az kalmış biraz daha dayanalim saglikla alicaz insallah kucagimiza
benimde pihtilasmasin diye herkesin farkli sebebi var
Amin inşallah ![]()
Bacim korkulcak bisi yok gobek derisinin altinda direk bebek yok once yag tabakasi onun altinda da 6kat var sen yag dokusuna enjeksiyon yapcan. Nereden vurursan vur damara yada kasa denk getirmemeye calis